Hvad er gældsfaktor?

Gældsfaktor er et forholdsvis nyt begreb der blev indført den 1 januar 2018 af regeringen. Grunden til dette skulle ses i lyset af at mange familier havde for dårlig økonomi, til at låne penge til en bolig. Men der blev stadig udstedt lån, hvilket har resulteret i for mange bliver registreret som dårlige betalere i RKI.

Læs mere

Sådan skaber du overblik over din økonomi med et budgetskema

Er du træt af når måneden er omme at du har ubetalte regninger liggende, eller er kontoen ligefrem gået i minus. Så er det på tide du vågner op og får gjort noget ved det. Og det er slet ikke så svært som du måske frygter. Mister du overblikket over din økonomi, så kan det få andre konsekvenser for dig og din familie. Læs mere her om hvordan du skaber overblik over din økonomi. Men lad os lige starte med et citat.

Læs mere

Det gode CV

Et CV er forkortelsen for curriculum vitae, som er et latinsk udtryk for dine personlige data. Man bruger blandt et CV når man skal søge arbejde. Man udarbejder et CV, som sammen med selve ansøgningen danner grundlag for den samlede ansøgning til jobbet. Læs mere her om hvordan du laver et godt CV, der giver dig større mulighed for at få et job.

Læs mere