Kampen mod langsomt internet

Her får du mulighed for at læse dig til hvordan du kommer til at udnytte dit internet bedst muligt, trods nogle af de udfordringer man oplever med langsomt internet.

Internet

På Ecomia.dk vil vi hjælpe dig med at få et overblik over hvad du behøver for at få det maksimale ud af dit internet. I dag går udviklingen så stærkt at det kan være svært at følge med og have det nyeste bredbånd. Du behøver nu ikke være helt opdateret på dit bredbånd. For det hænger meget sammen med hvordan og hvor meget du bruger dit internet.

Indholdet i denne tabel er lavet i samarbejde med udbydere af bredbånd. Hvis du tegner et abonnement hos en bredbåndsudbyder, efter at have klikket dig til en af udbyderne, så modtager vi provision deraf. Listen over bredbånd indeholder ikke alle bredbånds udbydere.

Fra starten da internettet blev født, sloges vi alle med et modem der sagde lyde og var ekstremt langsomt, hvis man holder det om imod hvad vi har i dag. Og udviklingen er gået ekstremt hurtigt.

Dengang var toppen af poppen 56k bit, hvor noget af det højeste udbyderne kan præstere i dag er 1000 Mbit. Dengang havde man et modem der ringede op og sagde lyde, nu har man stadig et modem, men man har mulighed for at lave trådløs opkobling.

I resten af teksten her, vil vi på Ecomia.dk forsøge at hjælpe dig på vej, hvis du stadig føler du har et langsomt internet.

Langsomt internet

Der kan være flere måder at gøre dit internet lidt mere strømlinet. For det er ikke kun den hastighed du får ud gennem dit modem, der afgør om du har hurtigt internet eller ej. Det handler i høj grad også om din computer, kan kapere alle de data den får smidt i hovedet.

Hvem har ikke prøvet at sidde og downloade en kæmpefil, på flere GigaByte. Det kunne for eksempel være en film, og så forsvinder nettet lige pludselig. Når det så engang kommer tilbage, så kan man starte forfra. Man skal godt nok være meget afdæmpet og kunne kontrollere sig selv, for ikke at sende ukvemsord i retning af sin computer. Men det er der råd for.

Download manager

Det er der mange der benytter sig af, da du hermed slipper for at skulle starte forfra. Plus den optimerer processen om selve det du skal downloade.

Det er gratis og nemt at bruge, og slipper man for at få blodtrykket hævet alt for meget. Skulle det gå galt og internettet forsvinder, så starter den derfra hvortil den var nået i processen, når internettet kommer igen.

Tilfredse brugere +

%

Får hurtigere internet

%

Fik det billigere

Højere hastighed på din forbindelse.

Er det helt sløjt med at internettet er langsomt, så kan du muligvis også kigge på om du skal have en højere hastighed. I dag er der mange reklamer om udbydere der tilbyder det ene tilbud efter det andet. Hvis det er en ny og hurtigere forbindelse du leder efter, så kan du læse meget mere her på Ecomia.dk.

En af de ting man skal gøre op med sig selv, når man leder efter en ny internetforbindelse, er prisen. Ikke nok med at man skal finde den rigtige hastighed, så kan det også hjælpe dig at finde den rigtige udbyder, da der kan være mange penge at spare. Dette afhænger kun af dig, og lidt søgning på nettet for at finde den rigtige pris. Vi her på Ecomia.dk har gjort det nemt for dig, og lavet forarbejdet til at finde en udbyder af bredbånd, som burde passe godt til dig og dine behov.

Browser

I nogle tilfælde kan det være din browser der gør at du har en langsommere internetforbindelse. Ligesom så meget andet i dag, så udvikles browserne også i et hidsigt tempo. Desværre er det noget som mange ikke er klar over. Så den browser de har brugt i mange år, kan rent faktisk være forældet, og bliver ikke opdateret mere. Dette er medvirkende til at du får en langsom oplevelse af internettet. Det er en bet for mange, som har været fortrolige med deres gode gamle browser gennem mange år. Men man må også give plads til nyudviklingen.

Men hvilken browser skal man så vælge? Ja det er jo et godt spørgsmål, for det er et spørgsmål om temperament. Der er jo kommet et væld af andre browsere siden Internet Explorer havde sin spæde start for mange herrens år siden. Sådan føles det i hvert fald.

En af de browsere der er meget populære i dag, er Google Chrome. Men det er ikke bare at få den installeret og så er alt godt igen. Den stiller lidt krav til din computer, for Google Chrome bruger en masse RAM. Og har du ikke det til rådighed, så får du ikke den komplette udnyttelse af denne browser.

Har du ikke en computer som er fyldt godt op med RAM, så er der andre muligheder. Men da udviklingen går så stærkt, så kan vi dårligt nå at skrive det her på siden, førend det er forældet. Så her vil Ecomia.dk anbefale dig at lave google søgning på dette emne.

Dette var nogle af de tips og tricks vi kunne præsentere dig for, hvis det er fordi du føler din internetforbindelse kunne trænge til et wake up call.