Billig Bredbånd

Her finder du tilbud på det billigste og bedste bredbånd til dig. Læs her om hvilke parametre man skal være opmærksom på, og hvor meget du skal undersøge selv inden du signer en bredbåndsforbindelse.

Biligt, men hurtigt bredbånd

Når man skal til at have nyt billig bredbånd, så er der ingen tvivl om at i dag, så spiller prisen ind.

Billig bredbånd?

Når man skal til at have nyt billig bredbånd, så er der ingen tvivl om at i dag, så spiller prisen ind. Udbyderne kæmper en kamp for at lave de laveste priser som overhovedet muligt, så de kan tiltrække flest kunder. Ikke nok med at priserne bliver trykket, så kommer der til stadighed flere og flere udbydere til. Dette er også med til at skærpe konkurrencen. Du kan her på Ecomia.dk, så listen over alle de udbydere der er på markedet, som leverer høje hastigheder til fornuftige penge.

Så selv om du allerede nu har et abonnement, så er det ikke sikkert at det hverken er det der lever bedst op til dine krav, og det er heller ikke sikkert det er det billigste. Det er virkelig et sted man kan sparer nogle penge på.

Her på Ecomia.dk, prøver vi at hjælpe dig gennem den jungle det er at finde det bedste abonnement. Det abonnement der lige passer til både dine krav, men også din pengepung.

Vi har lavet noget research for dig, og her oppe over kan du se hvilke abonnementer vi har fundet, som med stor garanti, vil passe til dig.

Flere parametre der skal passe til dig.

Der er selvfølgelig flere parametre i det, når man skal vælge sin internetudbyder. Alt efter hvor man bor henne, så kan der være nogle udfordringer med det. Man kan både få en meget lavere hastighed, end det som tilbuddet lyder på. Men det kan også ske at man slet ikke kan få den udbyder, fordi man for eksempel bor for langt ude på landet.

Danskernes forbrug af nettet

Danmark i dag, er et af de lande målt på størrelse og antal indbyggere, som bruger deres bredbånd allermest. Vores hverdag er i dag bygget op på, at rigtig mange ting klares gennem nettet. Skal du have et par bukser, så er tendensen i dag at mange køber det over nettet, og glemmer at bruge butikkerne. Regninger bliver betalt gennem netbank, dagligvarer bestilt og leveret gennem nettet, og så skal vi også lige se en film gennem en streamingtjeneste. Kort sagt vi bruger nettet til stort set alt vi foretager os. Og derfor er udviklingen også i eksplosiv fart.

Tilfredse brugere +

%

Vi hjælper til billigere bredbånd

%

Tilfredse brugere

Fælderne ved køb af bredbånds tilbud

Når du skal finde et godt tilbud, så er det om at have øjnene med sig, for ellers risikere man at blive snydt. Noget af det som mange er faldet i fælden over, er den bindingsperiode, der typisk er på et abonnement. Det hænger lidt sammen med den pris man skal betale. Her kan man med fordel kigge på det beløb, man skal betale for en 6 mdrs. periode, og ikke kun hvad du skal starte med at betale. Der er flere udbydere der bruger det tricks at lokke dig med ekstremt billige tilbud, for de første par måneder. Men det folk ikke ser, er at efter 2-3 mdr., så stiger prisen med 2-300%. Og her er det for sent at gøre noget ved det, for du har bundet dig til abonnementet i 6 mdr. Så du kommer til at betale for hele perioden.

Ecomia.dk giver dig overblikket

På Ecomia.dk får du et klart overblik over hvilken type abonnement du skal gå efter. Vi har prøvet at synliggøre for dig hvilke parametre du skal kigge efter inden du vælger dit abonnement. Det er vigtigt at du både tager prisen for en 6 mdrs. Periode med i tankerne, men også hvordan udbyderen kan levere hastigheden der hvor du bor. Du kan læse mere her, om hvad du eventuelt kan gøre ved langsomt internet.

Det kan nemt blive til at man ikke kan overskue det, og så lader man det gamle blive, i stedet for at skifte til noget hurtigere, og til samme penge. Det kan hurtigt føles som en jungle, men i stedet for at opgive, så lad Ecomia.dk hjælpe dig igennem processen og finde den helt rigtige udbyder for dig i første forsøg.

Udbydere uden bindingsperiode.

Kan man så ikke få en udbyder uden bindingsperiode? Jo det kan man sagtens finde. Dem findes der flere af, og på listen her kan du se hvilke udbydere der har bindingsperiode, og hvilke der ikke har, samt du kan se deres opsigelsesvarsler.

Udbyder
Bindingsperiode
Ingen binding (1 mdrs opsigelsesvarsel)
Læs mere her hos Stofa:
6 måneder
Læs mere her hos Kviknet
6 måneder
Læs mere her hos Hiper
Ingen binding
Læs mere her hos Yousee
Ingen binding
Læs mere her hos Full Rate
6 måneder
Læs mere her hos Waoo
6 måneder
Læs mere her hos Telia

Men hvad så når der ikke er nogen binding hvad så? Jamen det er jo en fordel for dig, for hvis ikke bredbåndet lever op til dine krav om funktionalitet, så kan du jo opsige abonnementet meget hurtigt, og finde et nyt.

Det er klart en fordel for dig med mulighed for hurtig opsigelse af abonnementet, og man kan undre sig over hvorfor selskaberne så vælger dette. De vil jo gerne have du bliver så længe som muligt, så de kan tjene penge på dig. Her på Ecomai.dk, tror vi på at udbyderne bygger deres produkter op efter hvad folk vil have, og de har med garanti lavet undersøgelser på, hvad folk vil have. Og de vil abonnementer uden binding. Så derfor går flere og flere udbydere over til denne model for tilbud. Så her bliver du herrer i eget hus, og er ikke afhængig af en bindingsperiode.