Om os

Her kan du se hvem der står bag Ecomia.dk. Du kan også finde ud af hvordan du kommer i kontakt med os.

Tim Petersson

Tim Petersson

Teknik og Ejer

Tel: +45 23 82 38 05
Email: [email protected]

Brian Mattsson

Brian Mattsson

Indhold og Ejer

Tel: +45 22 37 79 79
Email: [email protected]

Ecomia.dk er stiftet for at hjælpe dig med at spare penge på forskellige produkter. Det kan ofte være noget af en jungle at finde vej gennem juridiske termer, og diverse tilbud. På Ecomia.dk prøver vi at hjælpe dig med at få et overblik over hvor du kan spare penge, men samtidigt får dine krav opfyldt til et produkt.

Vi sammenligner produkter, og prøver at skabe forståelsen for hvilke produkter der passer bedst til dig og dine behov.

Her på Ecomia.dk får du alle de ting som du ikke finder svar på andre steder. Skulle det være at vi ikke har fundet svaret frem i en artikel, så er vi altid klar på at svarer dig på en mail. Vi skriver meget gerne om emner som du tænker kunne være en god ide at få skabt overblik over.

Ecomia.dk er en del af firmaet Ecomia IVS. Firmaet er startet af 2 gode kolleger, som selv har prøvet at finde gennem junglen. Dette mente vi var en stor opgave, og derfor er vi gået i gang med at lave en side der hjælper dig med at gøre det nemmere for dig selv.

Sitet er ikke gratis at holde kørende, og derfor vil du finde affiliate links, som henviser til virksomheder der sælger et produkt.

Vi henviser ikke til noget som vi ikke kan stå inde for. Vi har lavet sitet for at hjælpe dig, med at spare mange tusinde kroner. Det er både på de faste men og også de variable månedlige udgifter.

Virksomheden bag Ecomia.dk

Ecomia IVS er startet og ejet af Tim Petersson og Brian Mattsson. Firmaet har base i Nykøbing Falster, og vi arbejder løbende på at forbedre dine muligheder for at spare penge.

I skrivende stund består firmaet kun af Tim og Brian, men med hjælp fra tekstforfattere, udviklere og grafiske designere, så er det tanken at vi skal gøre det nemt, sikkert og ikke mindst GRATIS for dig at spare mange penge på de månedlige udgifter.

Firma oplysninger

Navn: Ecomia IVS
Adressen: Hans Ditlevsensgade 26, 4800 Nykøbing F
CVR: 39859718
Email: [email protected]

Vi støtter følgende ordninger