Har du styr på dit testamente? Hvis svaret er nej, så er du bestemt ikke alene, for testamenter er da sådan noget man først behøver at tænke over når man bliver gammel ikke?

Nej, ingen af os ved rent faktisk hvor lang tid vi har til at få lavet vores testamente, og når ting sker uventet, så kan det give en del udfordringer for de som står tilbage.

Læs her hvordan du hurtigt og nemt får styr på dit testamente.

Hvorfor overhovedet lave et testamente

Hvis du har børn, ægtefælle, bonusbørn eller andre du gerne vil efterlade dine ting til så er det vigtigt at du opretter et testamente, for ellers dikterer arveloven nemlig hvem der arver hvad.

Det er dog ikke kun for dine efterladtes skyld at du bør lave et testamente, samtidig med et testamente laver man nemlig ofte en fremtidsfuldmagt.

Det afgør hvem der kan tage medicinske og økonomiske beslutninger for dig i fremtiden hvis du ikke selv er i stand til det.

Modsat hvad mange tror så er det faktisk ikke så dyrt at få oprettet et testamente, og det kan gøres ret hurtigt, i ro og mag mens du sidder bag din skærm.

Sådan gør du

Du starter med at klikke dig ind på Jura-docs.dk, her kan du så vælge mellem de relevante menupunkter.

Er du lidt i tvivl om hvilke testamenter og juridiske dokumenter du bør få lavet så kan du tage deres test.

Den fortæller dig på få minutter hvordan din arvesituation ser ud, og hvilke dokumenter du bør overveje.

 

Herefter vil du blive ført igennem hvert enkelt punkt, med hvad du skal udfylde osv. undervejs vil du blive guidet i forhold til de gældende regler. F.eks. vil du skulle overholde reglerne om tvangsarv, inden du kan fordele resten af dine værdier som du ønsker.

Andre muligheder

Generelt er der mange muligheder på siden for nemt og hurtigt at få styr på en række juridiske dokumenter.
Ofte er det noget vi glemmer, eller udskyder netop fordi vi tænker at det koster en formue at bruge en advokat, og tager en masse tid.

Men her kan du altså nemt og hurtigt klikke dig til juridiske dokumenter som:

 

  • Testamenter
  • Fremtidsfuldmagter
  • Ægtepagter
  • Samejeoverenskomster
  • Børnetestamenter osv.

 

Priserne starter fra omkring 3000 kr. og der er ubegrænset juridisk telefonrådgivning med i prisen, ligeledes kan du lave to gratis ændringer inden for 12 måneder, hvis din situation skulle ændre sig.