Hos os går vi meget op i at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger. Dette gør vi blandt andet ved at give dig gode råd inden for forskellige emner, og her skal det handle om lån.

Kviklån og andre forbrugslån er blevet sindssygt populære på nettet, og det er der langt fra noget dårligt ved, så længe disse lån bliver optaget på et oplyst grundlag. Her kan du læse om, hvordan du vælger det bedste online lån.

Hvilke behov har du?

Først og fremmest bør du overveje dine behov og ønsker. Er der noget, der er særligt vigtigt for dig? Eller er der nogle vilkår, som du ikke kan gå på kompromis med?

En af de vigtigste ting at overveje i denne proces er din mulighed for tilbagebetaling. Hvis du har behov for en lang løbetid med en lav månedlig ydelse, så bør du ikke gå på kompromis med dette behov.

Det gælder dog også den anden vej rundt. Hvis du gerne vil af med gælden så hurtigt som muligt, og hvis du har midlerne til at afbetale et stort beløb hver måned, så bør du uden tvivl vælge et lån, hvor det er muligt at afbetale en stor procentdel af lånet hver gang.

Et andet vigtigt behov, som lånet skal opfylde, er lånets størrelse. Hvis du gerne vil låne 50.000 kroner, så giver det sig selv, at lånet skal tilbyde dette, før det er attraktivt for dig.

Sammenlign lån online

Når du har fundet frem til, hvilke behov du skal have udfyldt, så er du klar til at lede efter lån på nettet. Men hvordan gør man det mest effektivt?
Det gør du ved at sammenligne lån hos en lånesammenligningsside. Her hos Ecomia.dk kan du sammenligne lån online, og det er ganske let.

Først finder du de lån, der matcher dine behov i forhold til lånets størrelse, løbetid og afdrag. Når du har fundet et par kandidater, der matcher disse ønsker, så gælder det blot om at finde det billigste af disse. Dette kan gøres på en meget simpel måde – nemlig ved at kigge på lånets årlige omkostninger i procent. Dette tal vil være markeret med forkortelsen ’ÅOP’, og denne indikator skal fremgå ved samtlige lån.

Det lån, der har den laveste ÅOP, vil være det lån, der kommer til at koste dig færrest penge.

Alternativer til online lån

Hvis du ikke ønsker at låne penge på nettet, eller hvis du ikke kan blive godkendt til at låne penge online, så er det nødvendigt at lede efter alternativer.

Her er der nogle alternativer, som mange mennesker anvender:

  • Banklån
  • Crowdlending
  • Private lån fra familie eller venner

Alle de tre ovenstående er gode alternativer, men det er svært at sige, hvad du bør vælge. Alle metoder kommer med både fordele og ulemper, og derfor bør du afgøre med dig selv, hvad der tiltaler dig mest.

Nu har du i hvert fald mulighed for at finde de bedste og billigste lån på nettet, og derved vil du hurtigt kunne modtage dine penge.