Her hos Uno finans kan du låne fra 3.000kr og helt op til 75.000kr, og alt sammen bare på et øjeblik.Godkendelse af lånet vil du få svar på, efter 30 sekunder, og hvis du ansøger indenfor bankens åbningstid, vil du kunne få penge udbetalt næste hverdag. Hele processen med at søge er nem og ligetil, og kan være gennemført på ganske få øjeblikke.

Uno finans har hovedkontor i Kolding, men er en del af et samarbejde med Basisbank A/S. Derfor når du låner penge hos Uno finans, så låner du egentligt pengene hos Basisbank. Uno finans er ejet af HG finans, som er en del af Holmegruppen ApS. Når du låner hos Uno finans, så er det Basisbank A/S der stiller garanti for lånet, samt det er Basisbank A/S som vurderer om du kan godkendes til lånet. Når du låner hos Uno finans, vil du derfor støde på navnet Basisbank. Både i forbindelse med dit lånedokument, men sikkert også andre steder i forbindelse med optagelsen af dit lån.

Hvad kan Uno Finans så tilbyde dig som kunde?

Hos Uno Finans kan du låne fra 3.000kr og op til 75.000kr, og du låner helt uden nogen former for sikkerhed, og når du er blevet godkendt, så er det eneste du skal bruge i det videre forløb nemlig kun dit NemID.
Hvad du bruger pengene til er helt op til dig, så det kan være alt lige fra ferie, til børnenes konfirmation, til en bil, eller bare hjælp til at få betalt nogle regninger

Ønsker du at ansøge Uno finans om et lån, så er det ganske nemt og ligetil. Du finder deres låneansøgning på deres hjemmeside, og her skal du kun udfylde ganske få informationer, inden du kan sende ansøgningen afsted. Du vil indenfor 30 sekunder få svar om du kan godkendes til et lån. Du modtager herefter lånedokumenter, som du kan underskrive med dit NemID, så hvis du ønsker det skal gå hurtigt, så hold dit NemID klar. Når hele dokumentprocessen er overstået, så udbetaler Uno Finans pengene til dig på din Nem-konto, den først kommende hverdag. Herefter er pengene til din disposition.

Krav

For at kunne låne hos Uno Finans, så er der nogle helt simple krav, som skal opfyldes førend du kan blive godkendt. Kravene er som følger:

 Du er ikke registreret i RKI
 Du har Dansk bopæl og CPR-nr
√ Du er fyldt 18 år

At kunne præstere en stabil platform i form af fast bopæl og fast arbejde, er altid en god ting, når man skal søge om at optage et lån. Det er dog ikke et krav, men det vil altid se bedre ud på i ens dokumentation, hvis tingene er stabile.

Løbetiden

Hvis du vælger at bruge Unofinans som din låneudbyder, så er der mulighed for at du selv kan bestemme løbetiden på dit lån. Unofinans tilbyder at løbetiden kan ligge imellem 12 til 72 mdr. Det du skal være opmærksom på når du skal være løbetiden er at det kan have stor indflydelse på din økonomi. En kort løbetid vil samtidigt betyde større månedlige afdrag på lånet, men samtidigt vil også skulle betale mindre i de samlede renter. En lang løbetid vil betyde mindre månedlige afdrag, men samtidigt gøre at du skal betale et større samlet rentebeløb for lånet. Så alt hvordan din egen privat økonomi ser, så er det en god ide at sætte en realistisk løbetid på lånet, så kommer du ikke ud for at afdragene bliver for stor en mundfuld for dig.

Underskriv med Nem ID

Det er rigtig nemt at underskrive sit lånedokument hos Unofinans. Når du er blevet godkendt til at låne hos Unofinans, så vil du via den angivne mailadresse du har opgivet i låneansøgningen, modtage et lånedokument. Dette lånedokument anbefales du at læse godt igennem inden du så herefter bruger dit NemID til at underskrive lånedokumentet med. Herefter vil du modtage pengene på din Nem-konto den næst følgende hverdag.

14 dages fortrydelsesret

Ifølge forbrugerloven, så har man altid 14 dages fortrydelsesret, når man optager et lån. Det vil sige at ønsker du at fortryde dit lån, så kan du betale beløbet tilbage, og dermed annullere lånet. Du vil i den periode du har haft lånet, skulle betale renterne. Disse renter er du forpligtiget til at skulle betale. Så hvis du inden for 14 dage fortryder dit lån, så kan du undgå at betale de gebyrer og stiftelsesomkostninger som Unofinans har haft, dog er omkostninger til staten i forbindelse med optagelsen af lånet, ikke noget du kan slippe for.

Gebyrer

Hos Unofinans vil der være en række gebyrer du kan blive udsat for, hvis du ønsker at ændre på dit oprindelige lån. Overholder du låneaftalen, så er der ingen skjulte gebyrer. Det nemmeste for dig er dog at betale dine afdrag via PBS, så vil du undgå at komme i nærheden af disse ekstra gebyrer. Nedenstående er et lille udpluk af de gebyrer som Basisbank A/S opererer med.

  • Fakturagebyr 33 kr.
  • Girokort betaling 20 kr.
  • Kopi af kontoudtog 100 kr.
  • Kreditaftale ny kopi 175 kr.
  • Betalingsfri måned 150 kr. pr. stk.
  • Betalingshenstand 150 kr. pr. stk.
  • Ændring af aftale 500 kr.
  • Rykker 100 kr.

Andre udgifter

Bruger du Unofinans til at optage et lån hos, så er der i forbindelse med oprettelsen et gebyr på 8%. Når du låner penge hos Unofinans, vil der være så blive lagt 8% til det lån du ønsker at optage. Se nedenstående eksempel:

Eksempel: Du låner 15.000 kr, så vil der være et oprettelsesgebyr på 8% af det samlede lånte beløb. 8% af 15.000kr er 1.200kr. Det samlede beløb du så låner er ikke 15.000 kr, men 16.200 kr. Dette indgår i den samlede ÅOP for lånet, og lige nøjagtigt ÅOP er den vigtige faktor for hvilket lån du skal se efter, når du ønsker at låne penge.

Renter og Vilkår

Da Unofinans er en del af HG finas, som samtidigt arbejder sammen med Basisbank A/S, så bruger de også de samme renter og vilkår. Nedenstående er taget fra Basisbank A/S egen hjemmeside.

Pålydende rente. Renten er variabel page1image2027714288page1image2027714704page1image20277152480,79%-2,20% pr. md./9,52%-26,41% pr. år
Debitorrenten (effektiv rente) page1image2027772432page1image2027772848page1image20277733289,95%-29,85%
Kreditaftalens størrelse (hovedstolen) page1image2027778112page1image2027778592page1image2027779008Mindst 3.240 kr. Maksimalt 81.000 kr.

Her er hovedstolens størrelse er inkl de 8% som et oprettelsesgebyr er på hos Basisbank A/S.

Læs det med småt.

Inden du søger om at lån, så kan det være meget vigtigt at læse det med småt. Hos Anna Finans er de underlagt forretningsbestemmelser og særlige bestemmelser som der findes hos Basisbank A/S. Du kan læse Basisbanks almindelige forretningsbetingelser for privatkunder og Basisbanks særlige bestemmelser for lån og kreditter her.