Hos HG Finans kan du låne fra 3.000kr og op til 50.000kr. HG Finans er en veletableret låneudbyder på det danske marked, og arbejder tæt sammen med Basisbank A/S. Derfor vil du sikkert støde på Navnet Basisbank, når du skal låne penge gennem HG Finans. Selv om det er HG Finans du ansøger om et lån hos, så er det Basisbank som udbetaler pengene til dig, og det er også Basisbank som vurdere om du kan godkendes til et lån.

Da HG Finans er i tæt samarbejde med Basisbank, så er det også Basisbanks forretningsbestemmelser og særlige bestemmelser, som vil du vil støde på i forbindelse med optagelsen af et lån hos HG Finans. Du kan nederst på siden her, finde links til disse bestemmelser.

HG Finans har sit hovesæde i Århus, men da de ligger i tæt samarbejde med Basisbank, så vil du meget vel kunne opleve at meget af det som du modtager, vil der stå Basisbank A/S på

Hvad kan HG Finans så tilbyde dig som kunde?

Hos HG Finans er det muligt at låne fra 3.000-50.000 kr. HG Finans kræver ingen sikkerhed for at kunne låne dig pengene, og de stiller heller ikke nogen krav til hvad du skal bruge pengene til. Så om du vælger at fyrer alle pengene af på en druktur, eller du vælger noget mere nuanceret som en ferie, eller simpelthen bare står og mangler pengene til en regning, så er HG Finans ikke interesseret i hvad du skal bruge pengene til. HG Finans stiller nogle enkelte krav til dig som låneansøger, og opfylder du dem, så vil du opleve en hurtig ekspedition, og pengene på din konto samme dag. Dog vel og mærke hvis du har ansøgt om lånet inden kl 14. Er det efter kl 14, så vil lånet komme til udbetaling næste hverdag.

Det eneste som HG Finans er interesseret i, er om du er i stand til at kunne betale dine låneafdrag tilbage. Resten bekymrer de sig ikke om.

 • Der kan lånes mellem 3.000 kr. til 50.000 kr.
 • Løbetid fra 12 til 72 måneder
 • Indfri lånet når som helst

Når du ansøger om lån hos HG FInans, så får du svar inden for kort tid om du er blevet godkendt til et lån eller ej. Herefter vil du modtage et lånedokument, som du skal gennemlæse, og derefter underskrive med dit NemID. Herefter vil pengene kort efter komme til udbetaling på din Nemkonto.

Krav

For at kunne låne hos Uno Finans, så er der nogle helt simple krav, som skal opfyldes førend du kan blive godkendt. Kravene er som følger:

Du skal have fast bopæl i Danmark
Du skal være over 18 år gammel
Du skal have en fast indkomst
Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

At kunne præstere en stabil platform i form af fast bopæl og fast arbejde, er altid en god ting, når man skal søge om at optage et lån. Det er dog ikke et krav, men det vil altid se bedre ud på i ens dokumentation, hvis tingene er stabile.

Løbetiden

Hos HG Finans kan du vælge en løbetid på dit lån mellem 12 og 72 mdr. Hvor lang løbetid du vælger kan få stor indflydelse på din privat økonomi, så derfor kan det være en rigtig god ide at se på hvor meget din privat økonomi kan bærer inden du vælger løbetiden på lånet. En kort løbetid betyder også mindre betaling af renter, men hvis det samtidigt ikke er godt for din privat økonomi at have høje afdrag på lånet, så vil du på et tidspunkt måske ikke være i stand til at betale afdragene, og så bliver det meget dyrere for dig. Find den løbetid der passer dig bedst, og som ikke får konsekvenser for din egen økonomi. Det handler om der er bund i det hele, så det ikke belaster din økonomi unødigt når du optager et lån.

Underskriv med Nem ID

Hos HG Finans bruges de NemID til at underskrive dit lånedokument med. Dette er en ganske nem og sikker måde at kunne underskrive sit lånedokument på. Så når du ansøger om et lån, så hav dit NemID parat, for lige så snart du er blevet godkendt, får du tilsendt et lånedokument på den mailadresse du har angivet i din låneansøgning. Efter HG Finans har modtaget din underskrevne låneansøgning, så er de klar til at udbetale pengene til dig samme dag, hvis du har ansøgt om lånet inden kl 14. Er det efter kl 14, så vil du pengene udbetalt næste hverdag.

14 dages fortrydelsesret

Ifølge forbrugerloven, så har man altid 14 dages fortrydelsesret, når man optager et lån. Det vil sige at ønsker du at fortryde dit lån, så kan du betale beløbet tilbage, og dermed annullere lånet. Du vil i den periode du har haft lånet, skulle betale renterne. Disse renter er du forpligtiget til at skulle betale. Så hvis du inden for 14 dage fortryder dit lån, så kan du undgå at betale de gebyrer og stiftelsesomkostninger som Unofinans har haft, dog er omkostninger til staten i forbindelse med optagelsen af lånet, ikke noget du kan slippe for.

Gebyrer

HG Finans kan kræve gebyrer for nogle af de nedenstående punkter, men overholder du låneaftalen, så er der ingen skjulte gebyrer. Det nemmeste for dig er dog at betale dine afdrag via PBS, så vil du undgå at komme i nærheden af disse ekstra gebyrer. Nedenstående er et lille udpluk af de gebyrer som Basisbank A/S opererer med.

 • Fakturagebyr 33 kr.
 • Girokort betaling 20 kr.
 • Kopi af kontoudtog 100 kr.
 • Kreditaftale ny kopi 175 kr.
 • Betalingsfri måned 150 kr. pr. stk.
 • Betalingshenstand 150 kr. pr. stk.
 • Ændring af aftale 500 kr.
 • Rykker 100 kr.

Andre udgifter

Vælger du at bruge HG Finans som din låneudbyder, så er der i forbindelse med oprettelsen et gebyr på 8%. Når du låner penge hos HG Finans, vil der være så blive lagt 8% til det lån du ønsker at optage. Se nedenstående eksempel:

Eksempel: Du låner 15.000 kr, så vil der være et oprettelsesgebyr på 8% af det samlede lånte beløb. 8% af 15.000kr er 1.200kr. Det samlede beløb du så låner er ikke 15.000 kr, men 16.200 kr. Dette indgår i den samlede ÅOP for lånet, og lige nøjagtigt ÅOP er den vigtige faktor for hvilket lån du skal se efter, når du ønsker at låne penge.

Renter og Vilkår

Da HG Finans samarbejder sammen med Basisbank A/S, så bruger de også de samme renter og vilkår. Nedenstående er taget fra Basisbank A/S hjemmeside.

Pålydende rente. Renten er variabel page1image2027714288page1image2027714704page1image20277152480,79%-2,20% pr. md./9,52%-26,41% pr. år
Debitorrenten (effektiv rente) page1image2027772432page1image2027772848page1image20277733289,95%-29,85%
Kreditaftalens størrelse (hovedstolen) page1image2027778112page1image2027778592page1image2027779008Mindst 3.240 kr. Maksimalt 81.000 kr.

Her er hovedstolens størrelse er inkl de 8% som et oprettelsesgebyr er på hos Basisbank A/S.

Læs det med småt.

Inden du søger om at lån, så kan det være meget vigtigt at læse det med småt. Hos Anna Finans er de underlagt forretningsbestemmelser og særlige bestemmelser som der findes hos Basisbank A/S. Du kan læse Basisbanks almindelige forretningsbetingelser for privatkunder og Basisbanks særlige bestemmelser for lån og kreditter her.