Hos ExtraCash kan du låne mellem 3.000 kr og 75.000 kr. ExtraCash er en selvstændig låneudbyder, der samarbejder med Basisbank A/S. Så hvis du støder på navnet Basisbank under forløbet med at du skal låne penge hos ExtraCash, så er det fordi mange af de der sker i forbindelse med et lån, er underlagt Basisbank A/S. Det gælder sådan noget som udbetalingen af lånet til dig, godkendelsen af dig som låntager, den fremtidige kontakt vil også stå mellem dig og Basisbank. Det vil også være forretningsbestemmelserne og særlige bestemmelser for lån og kreditter, der vil komme fra Basisbank. Så på den måde så er det lige så meget Basisbank som ExtraCash som du optager lånet hos.

Ønsker du at læse mere om diverse forretningsbestemmelser eller særlige bestemmelser for lån og kreditter, så kan du kigge nederst på siden her, så vil der være links direkte til disse sider, så du har mulighed for at læse disse, inden du begynder på låneprocessen om at optage et lån hos ExtraCash.

Hvad kan ExtraCash så tilbyde dig som kunde?

Som tidligere nævnt kan ExtraCash tilbyde dig lån fra 3.000 og op til 75.000kr. Når du ansøger om et lån, så kan du gøre det helt uden at skulle stille nogen former for sikkerhed af nogen økonomisk art. ExtraCash er også ligeglade med hvad du vælger at bruge dine lånte penge til. Så om du bruger dem på tøj, ferie, ubetalte regninger eller en ny bil blander de sig ikke i. Det eneste de går op i er at du kan betale dine månedlige afdrag til tiden. Har du ikke mulighed for dette, så vil der komme nogle ekstra gebyrer til, dem kan du læse mere om længere nede i teksten.

Når du har udfyldt den låneansøgning du finder på ExtraCashs hjemmeside, så vil du kort efter modtage svar på om du er godkendt eller har fået et afslag. Afslag vil ikke blive begrundet, heller ikke selv om du tager telefonisk kontakt med dem.
I din låneansøgning skal du opgive en mailadresse, og det er vigtigt at det er en mailadresse som du har adgang til, da kommunikationen fremadrettet vil foregå på denne mailadresse. Det er her lånedokumentet, som du skal underskrive med dit NemID, vil blive sendt til. Når du har gennemlæst lånedokumentet, og underskrevet det med dit NemID, så skal det sendes retur til ExtraCash. Herefter vil pengene blive udbetalt til din Nem-konto.

Løbetiden

Hos ExtraCash kan du være med til at bestemme længden af løbetiden på lånet. Du kan bestemme løbetiden mellem 12-72 mdr. Hvordan du vælger længden af din løbetid, er op til dig, men det kan være en rigtig god ide at se lidt på sin egen privatøkonomi, inden man vælger en alt for kort længde af løbetiden. En kort løbetid medvirker til at det bliver nogle høje afdrag du skal månedligt skal betale, og det er ikke sikkert din økonomi kan bære det i længden. Det gode ved at have en kort løbetid, er at du nedsætter mængden af de rentepenge som du skal betale. Passer det bedst for dig med en lang løbetid på lånet, så vil du også kunne se at du vil komme til at betale flere penge i renter. Men det er vigtigere at din løbetid passer til din privatøkonomi, end at du sætter din løbetid for kort.

Underskriv med Nem ID

Er du blevet godkendt af ExtraCash, så skal du bruge dit NemID til at underskrive lånedokumentet med. Så hvis du gerne vil have penge hurtigt, så hav dit NemID. klar hvis dine låneansøgning bliver godkendt til et lån. Lånedokumentet vil blive fremsendt til den mailadresse som du har angivet i din låneansøgning. Når du har gennemlæst lånedokumentet og underskrevet det med dit NemID, så vil ExtraCash indenfor ganske kort tid udbetale lånet til dig på din Nem-konto. Dette såfremt at du har søgt om et lån indenfor ExtraCash åbningstider. Ellers vil låneprocessen foregå den næst kommende hverdag, hvor de har åbent.

14 dages fortrydelsesret

Ifølge forbrugerloven, så har man altid 14 dages fortrydelsesret, når man optager et lån. Det vil sige at ønsker du at fortryde dit lån, så kan du betale beløbet tilbage, og dermed annullere lånet. Du vil i den periode du har haft lånet, skulle betale renterne. Disse renter er du forpligtiget til at skulle betale. Så hvis du inden for 14 dage fortryder dit lån, så kan du undgå at betale de gebyrer og stiftelsesomkostninger som Unofinans har haft, dog er omkostninger til staten i forbindelse med optagelsen af lånet, ikke noget du kan slippe for.

Gebyrer

ExtraCash vil opkræve gebyrer for nogle af de nedenstående punkter, hvis ikke du er i stand til at betale dine afdrag til tiden. Men der er ingen skjulte gebyrer hvis du overholder den låneaftale som du har underskrevet. Det nemmeste for dig er dog at betale dine afdrag via PBS, så vil du undgå at komme i nærheden af disse ekstra gebyrer. Nedenstående er et lille udpluk af de gebyrer som Basisbank A/S opererer med.

  • Fakturagebyr 33 kr.
  • Girokort betaling 20 kr.
  • Kopi af kontoudtog 100 kr.
  • Kreditaftale ny kopi 175 kr.
  • Betalingsfri måned 150 kr. pr. stk.
  • Betalingshenstand 150 kr. pr. stk.
  • Ændring af aftale 500 kr.
  • Rykker 100 kr.

Andre udgifter

ExtraCash tager 8% i oprettelsesgebyr, og de 8% beregnes ud fra lånets størrelse. Se nedenstående eksempel:

Eksempel: Du låner 15.000 kr, så vil der være et oprettelsesgebyr på 8% af det samlede lånte beløb. 8% af 15.000kr er 1.200kr. Det samlede beløb du så låner er ikke 15.000 kr, men 16.200 kr. Dette indgår i den samlede ÅOP for lånet, og lige nøjagtigt ÅOP er den vigtige faktor for hvilket lån du skal se efter, når du ønsker at låne penge.

Renter og Vilkår

Da ExtraCash samarbejder sammen med Basisbank A/S, så bruger de også de samme renter og vilkår. Nedenstående er taget fra Basisbank A/S hjemmeside.

Pålydende rente. Renten er variabel page1image2027714288page1image2027714704page1image20277152480,79%-2,20% pr. md./9,52%-26,41% pr. år
Debitorrenten (effektiv rente) page1image2027772432page1image2027772848page1image20277733289,95%-29,85%
Kreditaftalens størrelse (hovedstolen) page1image2027778112page1image2027778592page1image2027779008Mindst 3.240 kr. Maksimalt 81.000 kr.

Her er hovedstolens størrelse er inkl de 8% som et oprettelsesgebyr er på hos Basisbank A/S.

Læs det med småt.

Inden du søger om at lån, så kan det være meget vigtigt at læse det med småt. Hos Anna Finans er de underlagt forretningsbestemmelser og særlige bestemmelser som der findes hos Basisbank A/S. Du kan læse Basisbanks almindelige forretningsbetingelser for privatkunder og Basisbanks særlige bestemmelser for lån og kreditter her.