Med Anna Finans kan du låne helt op til 75.000kr på bare et øjeblik. Hvad du skal bruge pengene til er helt op til dig. Det eneste banken vil sikre sig, er at du kan betale afdragene hver måned. Godkendelsen af lånet tager ganske kort tid, og indenfor 10 minutter, efter lånet er godkendt, kan du have pengene på din konto.

Anna Finans har hovedsæde i det finske, men samarbejder med Basisbank A/S, og derfor vil du sikkert ofte støde på navnet Basisbank i forbindelse med et lån fra Anna Finans. Basisbank er dem der stiller sikkerhed og det er dem som vurderer din ansøgning, inden du bliver godkendt.

Hvad kan Anna Finans så tilbyde dig som kunde?Anna Finans >> Lån 75.000 kr. >> Svar med det samme

Hos Anna Finans kan du låne fra 3.000kr og op til 75.000kr, og hvis du ansøger indenfor bankens åbningstid, så kan det hele være færdigt og udbetalt på ganske kort tid. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og det hele bliver godkendt og underskrevet af dig med det NemID. Hvad du bruger pengene til er helt op til dig, så det kan være alt lige fra ferie, til materielle goder, til en bil, eller bare hjælp til at få betalt nogle regninger

Ønsker du at ansøge Anna finans om et lån, så finder du deres låneansøgning på deres hjemmeside, og her skal du kun udfylde få informationer for at kunne sende ansøgningen afsted. Du vil indenfor 30 sekunder få svar om du kan godkendes til et lån. Du modtager herefter lånedokumenter, som du kan underskrive med dit NemID, så hvis du ønsker det skal gå hurtigt, så hold dit NemID klar. Når hele dokumentprocessen er overstået, så udbetaler Anna Finans pengene til dig på din Nem-konto, og så er pengene til din disposition.

Krav

For at kunne låne hos Anna Finans, så er der nogle helt simple krav, som skal opfyldes førend du kan blive godkendt. Kravene er som følger:

√ Du er fyldt 18 år
√ Du har Dansk bopæl og CPR-nr
√ Du er ikke registreret i RKI

At kunne præstere en stabil platform i form af fast bopæl og fast arbejde, er altid en god ting, når man skal søge om at optage et lån. Det er dog ikke et krav, men det vil altid se bedre ud på i ens dokumentation, hvis tingene er stabile.

Løbetiden

Hos Anna Finans kan du selv bestemme din løbetid på lånet, dog maks 72 mdr. Beløbet du kan låne er mellem 3.000kr og 75.000 kr, så alt efter din egen økonomi, kan det være smart at sætte en realistisk løbetid. Men vær dog opmærksom på at jo længere løbetid, jo flere penge i renter kommer til at betale. Men det vigtigste er dog at sætte en realistisk løbetid i forhold til din egen økonomi

Anna Finans >> Ansøg på få minutter og få pengene i dag

Underskriv med Nem ID

Når du ansøger skal du angive en mailadresse som du har adgang til. Det skal du fordi det er her det digitale lånedokument bliver fremsendt til. Når du har modtaget lånedokumentet på din mailadresse, mangler der kun at du får læst det igennem og underskrevet det. Måden du underskriver lånedokumentet på, er ved at du bruger dit NemID. Når du har underskrevet lånedokumentet, så vil der inden for kort tid, blive udbetalt lånebeløbet til din Nem-konto.

14 dages fortrydelsesret

Ifølge forbrugerloven, så har man altid 14 dages fortrydelsesret, når man optager et lån. Det vil sige at ønsker du at fortryde dit lån, så kan du betale beløbet tilbage, og dermed annullere lånet. Du vil i den periode du har haft lånet, skulle betale renterne. Disse renter er du forpligtiget til at skulle betale. Så hvis du inden for 14 dage fortryder dit lån, så kan du undgå at betale de gebyrer og stiftelsesomkostninger som Anna Finans har haft, dog er omkostninger til staten i forbindelse med optagelsen af lånet, ikke noget du kan slippe for.

Gebyrer

Hos Anna Finans er der en række gebyrer du kan blive udsat for, hvis du ønsker at ændre på dit oprindelige lån. Betaler du dine afdrag som beskrevet i låneaftalen, så er der ingen skjulte gebyrer. Vær dog opmærksom på at det nemmeste er at betale sine afdrag med enten Netbank eller PBS.

  • Fakturagebyr 33 kr.
  • Girokort betaling 20 kr.
  • Kopi af kontoudtog 100 kr.
  • Kreditaftale ny kopi 175 kr.
  • Betalingsfri måned 150 kr. pr. stk.
  • Betalingshenstand 150 kr. pr. stk.
  • Ændring af aftale 500 kr.
  • Rykker 100 kr.

Andre udgifter

Vælger du at optage et lån hos Anna Finans, så vil der i forbindelse med oprettelsen af lånet være et gebyr på 8%. Disse 8% tillægges hovedstolen, så du i sidste ende vil skylde mere end du har lånt. Lad os tage et eksempel, så det er nemmere at forholde sig til:

Eksempel: Du låner 15.000 kr, så vil der være et oprettelsesgebyr på 8% af det samlede lånte beløb. 8% af 15.000kr er 1.200kr. Det samlede beløb du så låner er ikke 15.000 kr, men 16.200 kr. Dette indgår i den samlede ÅOP for lånet, og lige nøjagtigt ÅOP er den vigtige faktor for hvilket lån du skal se efter, når du ønsker at låne penge.

Renter og Vilkår

Da Anna Finas er en del af Basisbank A/S, så bruger de også de samme renter og vilkår. Nedenstående er taget fra Basisbank A/S egen hjemmeside.

Pålydende rente. Renten er variabel page1image2027714288page1image2027714704page1image20277152480,79%-2,20% pr. md./9,52%-26,41% pr. år
Debitorrenten (effektiv rente) page1image2027772432page1image2027772848page1image20277733289,95%-29,85%
Kreditaftalens størrelse (hovedstolen) page1image2027778112page1image2027778592page1image2027779008Mindst 3.240 kr. Maksimalt 81.000 kr.

Her er hovedstolens størrelse er inkl de 8% som et oprettelsesgebyr er på hos Basisbank A/S.

Læs det med småt.

Inden du søger om at lån, så kan det være meget vigtigt at læse det med småt. Hos Anna Finans er de underlagt forretningsbestemmelser og særlige bestemmelser som der findes hos Basisbank A/S. Du kan læse Basisbanks almindelige forretningsbetingelser for privatkunder og Basisbanks særlige bestemmelser for lån og kreditter her.