Hvad er Ecomia.dk?

Dette er en nystartet side, som i fremtiden vil komme til at indeholde følgende ting:

– Sammenligning af A-kasser
– Hvad er en fagforening
– Lån (Banklån, kviklån, boliglån etc)
– Forsikringer
– Mobilabonnementer
– Bredbånd
– Og med garanti mere endnu, jo længere hen vi kommer

Ecomia.dk er en nystartet hjemmeside, der skal gøre læseren opmærksom/klogere på nogle af de valg man tager sig, der kan have en økonomisk fordel, hvis man gør det rigtigt. Ofte skal man sidde og lede længe efter en besparelse, men vi vil forsøge at give brugeren af denne side, nogle optimale forhold for at gøre det nemt.

Ecomia.dk tilhører firmaet af samme navn, og drives af 2 kammerater, der tænker at det at hjælpe andre til at spare penge, er noget vi brænder for. For tiden er det hele nystartet og der vil med tiden blive lagt mere og mere ind på siden, så den tilspidset fremstår som en brugervenlig og ikke mindst besparende hjemmeside. Den skal på længere sigt indeholde flere ting end det vi har skrevet foroven, men det er ikke helt fastlagt endnu, hvad der mere skal på. Foreløbigt har vi massere at fortælle om de nævnte emner, så kig ind fra tid til anden, så skal vi gøre hvad vi kan for at få lagt en masse spændende læsning på, hvor du med stor sikkerhed kan spare penge.
Skulle du have en ide til hvad vi kan skrive om af emner, som du mener man kan spare penge på, så er du velkommen til at skrive til os, brug gerne kontaktformularen øverst oppe på siden. Vi skal forsøge at svare så hurtigt vi kan, dog skal det lige siges at det ikke er alle emner vi tager op, da vi gerne vil forsøge at komme i dybden med alle emnerne.

Rigtig god fornøjelse med Ecomia.dk, håber i vil tage godt i mod vores ideer og emner