Quicklån

Nogle gange kan et lån være nødvendigt for, at man kan få ens budget til at hænge sammen. De fleste kender til at optage et lån, og der findes mange forskellige slags og typer.

Quicklån – Den hurtige løsning

Når du optager et lån på nettet, skal du ikke gøre rede for, hvad pengene skal bruge til, og du skal ikke bekymre dig om at stille sikkerhed for lånet i dine personlige aktiver. Denne guide vil give både praktisk og økonomi viden om de forhold, du som ansøger af et quicklån skal være opmærksom på. Dette kan spare dig penge og ikke mindst skåne dig for ubehagelige omkostninger.

Indholdet i denne tabel er lavet i samarbejde med låneudbyderne. Hvis du tegner et lån efter at have klikket dig til en af udbyderne, så modtager vi provision deraf. Listen over låneudbydere indeholder ikke alle låneudbydere.

Hvad betyder det at låne penge til privat forbrug?

Det er både naturligt og alment at stå et sted i livet, hvor man har brug for ekstra penge. Dette kan f.eks. være i forbindelse med indkøb af bøger til studiestart eller som betaling til en rejse med familien.

Når du optager et lån nettet, er det et lån til privat forbrug (modsat f.eks. et billån der optages i banken, hvor hele beløbet er afsat til netop køb af bil).

Personer i alle aldre over 18 år har mulighed for at ansøge om lån til privat forbrug, og det vil være forskelligt, hvor mange penge hver enkelt ansøger har behov for at låne. Og afhængig af hvor stærk privatøkonomien er hos den pågældende ansøger, vil det være forskelligt, hvor lang en afbetalingsperiode der ønskes.

Derfor er det praktisk, at der findes forskellige typer af lån, og det er til forbrugers fordel, at markedet for lån online er bredt.

Når du har et lån, betaler du selve lånebeløbet samt renter og ydelser tilbage til den pågældende låneudbyder.

Forskellige typer af lån der matcher forskellige behov

Quicklån er en type af lån, der optages på nettet, og hvor pengene er beregnet til privat forbrug. Det kan f.eks. være betaling til en ferierejse eller en ny teknisk enhed i hjemmet.

Der findes flere typer af lån, som varierer med hensyn til effektivitet og størrelse af lånebeløb. Hvis du ønsker at finde et quicklån med mulighed for at låne en større sum penge, kan forbrugslånet være en økonomisk løsning for dig.

Med denne type af lån kan ansøgeren låne op til flere hundrede tusinde kroner og selv angive den ønskede afbetalingsperiode (eller løbetid som det også betegnes). Har du brug for et quicklån med effektiv svartid på din ansøgning, og som er mulig at optage over mobil, kan kviklånet være en mulighed.

Overordnet set adskiller de to typer af lån sig fra hinanden i form af tidsomfang samt størrelse på lånebehov. Der er fordele og ulemper forbundet med begge typer, og det vil derfor være op til den enkelte ansøger at vælge det lån, som er mest fordelagtig for vedkommende.

Tilfredse brugere +

%

Vi hjælper med et lån

%

Tilfredse lånetagere

Forskellen på quicklån og forbrugslån

Quicklån er hurtigere at optage, da der straks kommer svar på en afsendt ansøgning. Modsat forbrugslånet hvor der typisk går et døgn, inden der kommer et svar.

Denne ekstra tid bruges på at gennemføre en kreditvurdering fra bankens side, hvor ansøgers økonomiske situation gennemgås og sammenholdes med omfanget af det ønskede lånebeløb.

Herved kan banken sikre sig, at ansøger får et tilbud om lån, som matcher vedkommendes privatøkonomiske forhold. Det kan også være, at det vurderes, at ansøger kun skal godkendes til en del af det ønskede lånebeløb.

Hos quicklånet kommer der hurtigt svar, og det gør det muligt for flere personer at ansøge om og få tilbud om et lån uanset deres privatøkonomiske forhold.

Quicklån og forbrugslån minder meget om hinanden i ansøgnings- og udbetalingsprocedure. Med de mange låneudbydere på markedet er det muligt at finde quicklån, hvor du som ansøger kan låne samme omfang af penge, som det er tilfældet med de typisk lidt større forbrugslån.

De populære quicklån på nettet uden sikkerhedsstillelse

Uanset hvilket slags quicklån på nettet, der ansøges om, skal ansøgeren ikke stille sikkerhed for lånet i sine personlige genstande (som det er tilfældet, når der optages et lån i en fysisk bank). Dette aspekt skaber en stor grad af frihed for ansøgeren. Derudover er det også forbundet med frihed, at ansøger ikke skal gøre rede for, hvad pengene fra et lån på nettet skal bruges på.

Quicklån er populære, fordi de gør det muligt for flere personer at kunne optage et lån til privat forbrug. Personer, som måske ville være blevet afvist i banken.

I en fysisk bank vil ansøgningsproceduren kunne tage lang tid, eftersom der skal indhentes dokumenter om ansøgers økonomi i form af seneste lønsedler samt seneste årsopgørelse.

Dette sker effektivt, når der ansøges om lån på nettet. Her kan låneudbyderen indhente den nødvendige dokumentation ved hjælp af ansøgers NemID.

Derved er det hurtigt og effektivt at låne penge på nettet.

Mulighederne omkring quicklån på nettet

De fleksible rammer om quicklån gør det muligt at tilpasset lån efter økonomiske og individuelle behov. Det brede marked af forskellige låneudbydere er med til at skabe konkurrence om kunderne ved at sænke priserne. Det er tilmed med til at give en stor variation af varierede lånevilkår, som kan tiltrække kunder i forhold til deres ønsker for at optage et lån.

Modsat betingelserne i en fysisk bank skal der ikke stilles sikkerhed for lånet i dine personlige aktiver, når du optager et lån til privat forbrug på nettet.

Herunder er listet en række af de muligheder og fordele, der er forbundet med at optage et quicklån på nettet:

Fleksible lånerammer

Når man skal låne penge er det vigtigt låne bliver skrædder syet til de behov lånetageren har. Derfor skal de være fleksible.

Ansøger kan selv angive det ønskede lånebeløb samt afbetalingsperiode

For den optimale løsning, så kan lånetageren selv angive et ønsket låne beløb.

Simpel ansøgning med hurtig svartid

Quick betyder hurtigt, og derfor skal der selvfølgelig være en meget hurtig svar tid på ansøgninger, som samtidigt er gjort meget simple.

Mulighed for at finde den låneudbyder, som matcher dine økonomiske behov og ønsker

Ingen har de samme behov, og derfor skal der være en låneudbyder, som passer til dine økonomiske behov.

Alle over 18 år og med en NemKonto har mulighed for at ansøge

Hvis du er blevet 18, og har en nemkonto så har du mulighed for at ansøge om et lån. Det gør det markant nemmere og hurtigere at søge hvis du også har NemId

Det store marked for låneudbydere skaber forskellige lånemuligheder

Fordi markedet er så stort, så er der også mange muligheder. De 2 til sammen gør at priserne bliver bedre for forbrugerne.

Her giver vi dig 3 hurtige

Quicklån er en populær type af lån, da det gør det nemt og hurtigt at låne penge til her-og-nu behov. Det er muligt at ansøge om et quicklån over mobiltelefonen, og der kommer straks svar på ansøgningen.

Denne automatiske godkendelse af ansøgning gør det effektivt at optage et quicklån.

Dog har proceduren den betydning for lånet, at det kan være forbundet med en ekstra høj rente eller højere omkostninger samlet set (sammenholdt med forbrugslånet).

Låneudbydere har ikke kreditvurderet ansøgerens økonomiske forhold og løber derved en risiko for ikke at få sine penge igen. Denne risiko betaler ansøger indirekte for igennem højere renter og omkostninger.

Typisk vil lånebeløbene være lavere end forbrugslånene. Dog er det fortsat muligt at finde kviklån med mulighed for at låne over 100.000 DKK.

Så snart en ansøgning om kviklån er godkendt og underskrevet, vil pengene bliver udbetalt til ansøgers NemKonto.

Der findes følgende detaljer omkring kviklånet:

 • Fleksibel låneramme med hensyn til valg af lånebeløb samt omfang af afbetalingsperiode
 • Enkel ansøgning ved brug af NemID
 • Få krav til ansøger
 • Mulighed for at få svar på ansøgning med det samme
 • Det automatiske svar kan betyde ekstra høje renter og omkostninger
 • Effektiv udbetaling

Som i ethvert andet tilfælde kan det svare sig at være lidt grundig i sine undersøgelser af markedet for lån. Der findes et stort og bredt marked på nettet for forskellige udbydere af quicklån, hvis betingelser, vilkår og lånerammer kan matche individuelle og økonomiske ønsker.

Der kan spares penge ved at bruge tid på at undersøge markedet for at finde lige netop den låneudbyder, der har de lånevilkår, som passer til ens økonomiske ønsker og behov.

Markedet for lån på nettet indeholder både små låneudbydere, som alene har en internetbaseret bankvirksomhed samt større banker, som også har fysiske filialer.

Der er ingen grund til at gå uden om de små banker på nettet, da de har mulighed for alene at tilbyde f.eks. quicklån. Derved kan de ’specialisere’ sig i lige netop denne type af lån.

Forskellene imellem de mange låneudbydere handler om deres vilkår, betingelser og priser.

For én lånansøger kan det være vigtigt at finde en låneudbyder, som har en bestemt aldersgrænse, og for en anden ansøger kan det være afgørende at finde en låneudbyder, hvor der ikke skal betales et opstarts- eller oprettelsesgebyr.

Valg af udbyder handler om individuelle forhold for hver enkelt ansøger.

Uanset hvilken type af lån der ansøges om, er hovedreglen, at ansøger skal være fyldt 18 år. Dette gælder både på nettet og hos fysiske banker.

For at kunne ansøge om lån på nettet samt kunne underskrive et tilbud om lån kræver det, at ansøgeren har NemID. NemID er det afgørende redskab for at kunne gennemføre en ansøgning om lån samt underskrive et tilbud om lån.

NemID er desuden nødvendig for at kunne udbetale pengene fra et lån til ansøgerens NemKonto.

Hos udbyderne af quicklån vil det opleves, at de har forskellige alderskrav til ansøger.

Nogle steder er det muligt at ansøge om et quicklån allerede som 18 årig, mens det hos andre låneudbydere er et krav, at ansøger skal være fyldt enten 19 år, 20 år, 21 år eller 23 år. Alderen hænger hos nogle låneudbydere sammen med størrelse på lånebeløb. 

I praksis vil det betyde, at des ældre ansøger er, des flere penge har vedkommende mulighed for at låne.

Endelig kan det hos særligt de større lån være et krav, at ansøgeren fremlægger dokumentation om en minimum indtægt.

Samlet set kan der stødes på følgende krav hos de forskellige låneudbydere af quicklån:

 • Minimum alder
 • Minimum indtægt
 • At ansøger har NemID
 • Ingen RKI registrering

Find ud af hvad der vigtigt for dig mht. din privatøkonomi

Før du ansøger om quicklån hos en låneudbyder på nettet, kan du med fordel gøre dig nogle tanker om, hvordan du ønsker din privatøkonomi skal være i forbindelse med at tage et lån.

Når du har et lån, skal du hver måned betale for lånets ydelser (de månedlige ydelser). Det er derfor vigtigt, at der er plads til dette beløb i dit budget.

Dog findes der forskellige ønsker i forhold til, hvor meget luft i privatøkonomien der ønskes i forbindelse med at betale af på et lån. Disse handler om omfanget af de månedlige ydelser sammenholdt med, hvor hurtig du kan blive gældfri igen.

 • Des kortere afbetalingsperiode, des højere månedlig ydelser og des hurtigere bliver du gældfri igen
 • Des længere afbetalingsperiode, des lavere månedlige ydelser men des længere tid går der, før du bliver gældfri

Det vil naturligvis altid være ønskværdigt hurtigst muligt at blive gældfri. Men de høje månedlige ydelser kan ’presse’ privatøkonomien, så der ikke er meget plads til uforudsete udgifter.

En længere afbetalingsperiode giver mulighed for at dele quicklånets omkostninger ud over længere tid. Derved bliver det økonomiske råderum større.

Dog vil lånet med en længere afbetalingsperiode blive dyrere, da der går længere tid med at betale af på lånets omkostninger.

Dette skal du være opmærksom på, når du ansøger om et quicklån

Selvom det umiddelbart kan være fristende at ansøge om det første lån, der har en attraktiv rente eller nogle fordelagtige vilkår, er det vigtigt, at du er bekendt med hele lånets betingelser og samlede omkostninger.

For selvom et lån har en lavere rente f.eks. sammenholdt med et andet, betyder det ikke nødvendigvis, at dette lån er det billigste for dig. Det kan i sin helhed være et dyrere lån, selvom renten isoleret set er lavere.

Når du læser det med småt, vil du få indblik i de forskellige vilkår og betingelser omkring et lån.

På den lange bane kan du spare dig selv for ubehagelige, økonomiske ’overraskelser’ ved at være bekendt med et quicklåns samlede omkostninger og lånevilkår.

Overordnet set er det til forbrugers fordel, at markedet for låneudbydere er bredt, og at der løbende dukker nye online banker op.

De skaber konkurrence om kunderne i form af forskellige attraktive fordele. Dette er naturligvis umiddelbart fristende. Dog er det vigtigt forsat at sætte sig ind i hvert et låns betingelser for at opnå det samlede økonomiske billede af det pågældende lån og undgå ubehagelige overraskelser senere hen.

Sådan ansøger du om et quicklån

Når du ansøger om et lån, kan du anvende en computer, tablet eller mobiltelefon. Derudover skal du bruge dit NemID og i øvrigt opfylde de specifikke krav, som den pågældende låneudbydere har til ansøgere (alder samt eventuel krav om en minimum indtægt).

Typisk hænger ansøgningsformularen sammen med muligheden for at angive de konkrete ønsker omkring et quicklån med hensyn til lånebeløb og afbetalingsperiode.

Ansøgningsproceduren foregår nemt og enkelt:

 1. Angivelse af lånebeløb og afbetalingsperiode
 2. Oplysning om personlige forhold og identifikationsoplysninger
 3. Eventuel oplysning om eksisterende bankforhold
 4. Godkendelse til låneudbyder om at indhente dokumentation
 5. Indsendelse ved hjælp af NemID

Afhængig af hvilket quicklån der ansøges om og hos hvilken låneudbyder, vil ansøgningsproceduren indeholde forskellige elementer. Når der ansøges om et lån med dokumentation med oplysninger om privatøkonomiske forhold, gør NemID det nemt og enkelt. Fremfor at skulle indsende fysisk papirdokumentation giver NemID adgang til at indhente de nødvendige oplysninger, som låneudbyderen skal bruge i sin kreditvurdering af ansøger.

Dette letter ansøgningsprocessen betydeligt, og det vil derfor uanset type af lån være effektivt og overskueligt at ansøge om et quicklån på nettet.

u

NemID gør det effektivt og sikkert at ansøge om quicklå

NemID er det centrale redskab til at gennemføre en ansøgning om quicklån på nettet samt underskrive et konkret tilbud om lån.

NemID afløste i 2010 de forhenværende PIN-koder, der blev brugt digitalt i forbindelse med at få adgang til ens personlige oplysninger på de digitale platforme og portaler.

Nøglekortet er et fælles log-in-redskab til alle ens data på nettet, og som bruges i forbindelse med f.eks. at logge på sin Netbank. NemID er koblet sammen med NemKonto.

I forbindelse med at ansøge om lån på nettet er NemID – foruden sin effektivitet – også medvirkende til at skabe en høj grad af sikkerhed omkring ansøgers oplysninger.

Sikkerheden omkring NemID er bygget op omkring en såkaldt ’2-faktor-sikkerhed’ baseret på teknikken ”Public Key Infrastructure”, som består af selve nøglekortet samt den personlige, unikke kode.

I hænderne på en hacker har nøglekortet ingen betydning uden koden. Og skulle koden blive afluret, har den ingen værdi uden nøglekortet.

Der føres kontrol og overvågning med NemID for konstant at holde sikkerheden høj omkring borgenes nøglekort samt for at forhindre hackerangreb.

Svartid på ansøgning og forventet udbetalingstid

Forskellen mellem de forskellige typer af lån til privat forbrug på nettet kommer til udtryk i forhold til sagsbehandlingstid på ansøgning og derved tidshorisonten for forventet udbetaling.

Låneudbyderne oplyser deres tidsprognoser, så enhver ansøger kan få indblik i den forventede tid, der vil gå fra ansøgningen er sendt, til der kommer svar.

 • Forbrugslån

Hos forbrugslånet vil svartiden på en ansøgning typisk være dagen efter, at ansøgningen er afsendt til den pågældende låneudbyder. Derved går der cirka et døgn, førend at ansøgeren kan forvente at blive godkendt.

Herefter kan ansøger vælge at underskrive det tilbud på lån, som er blevet givet.

 • Quicklån

Denne type af lån er – som navnet antyder – kvikt og hurtigt, og der kan typisk forventes et straks-svar på en afsendt ansøgning. Derved er det muligt at modtage pengene fra et godkendt lån allerede samme dag, som ansøgningen er afsendt til låneudbyderen. 

Læg budget og find den månedlige ydelse

Det kan være en hjælp i forbindelse med at ansøge om et quicklån at danne sig et overblik over ens privatøkonomi. Dette gøres ved at lægge budget.

Når du lægger et budget, trækker du alle dine udgifter på månedlig basis (mad, transport, forsikringer, husleje mv.) fra dine indtægter (løn, SU, offentlige tilskud mv.).

Herefter får du dit månedlige disponible beløb.

Når du ansøger om et lån, er det vigtigt, at den månedlige ydelse kan betales af det månedlige disponible beløb.

Du kan enten selv nedskrive dine indtægts- og udgiftsposter, eller du kan finde og downloade et redskab til det, hvor der er lavet et skabelon, du nemt kan indtaste dine økonomiske oplysninger i.

Det er afgørende på både kort og lang sigt, at du kan betale de månedlige ydelser. Derved kan du bliver gældfri igen, og du slipper for økonomiske bekymringer, fordi der er balance imellem ydelserne på dit lån og din privatøkonomi.

Sådan finder du det quicklån, der passer bedst til dig og din økonomi.

Det vil som regel altid være eftertragtet at finde det lån, som måtte være det billigste for én. Når du modtager et tilbud på et lån, kan du se samtlige detaljer og forhold omkring det konkrete lån. Dette drejer sig om alt fra det konkrete lånebeløb over omfanget af de månedlige ydelser til rente og afbetalingsperiode.

I denne forbindelse når du vil finde det billigst lån, skal du bruge punktet omkring ÅOP / ”Årlige Omkostninger i Procent”. Når du har flere tilbud om lån, kan du identificere, hvilket lån der er det billigste.

Også i denne forbindelse kan det svare sig at bruge lidt tid på at finde flere tilbud på quicklån for at blive i stand til at sammenligne dem.

Et låns samlede omkostninger baseret på hele afdragsperioden er indregnet i de Årlige Omkostninger i Procent, som er det mest reelle tal til at finde det billigste quicklån.

Det lån med den laveste ÅOP vil oftest være det billigste lån for dig.

Fastsættelse af renten på et lån til privat forbrug

Der findes to slags renter – hhv. variabel rente samt fast rente. Når der optages et lån på nettet, vil det ofte være med en variabel rente.

Denne rente følger markedsrente, som bliver fastsat i et interval med en minimum renteprocent og en maksimum renteprocent.

I de tilfælde hvor der finder en kreditvurdering sted i forbindelse med en ansøgning om lån, kan det opleves, at låneudbyderen giver forskellige rentesatser til forskellige ansøgere, selvom lånebeløb og afbetalingsperiode er de samme.

Dette handler om, at renten fastsættes på baggrund af en individuel vurdering af en ansøgers økonomi. Des sundere økonomi, des større chance er der for at få en lav rente.

Bankerne fastsætter rente efter sandsynligheden og sikkerheden for at få deres penge igen. Derfor har quicklån en tendens til at have højere renter sammenholdt med forbrugslånet.

”Teknikken” omkring quicklån baserer sig på, at en låntager indirekte betaler for ikke at skulle fremlægge dokumentation og betaler derudover for de tilfælde, hvor andre låntagere ikke har betalt deres lån tilbage.

Ansøg om et quicklån der matcher din privatøkonomi

Det kan svare sig at være realistisk fremfor ambitiøs i din ansøgning om lån.

Når du har indblik i din privatøkonomi og kendskab til dit månedlige disponible beløb, er du i stand til at ansøge om et lånebeløb, der matcher din økonomi.

Når du skaber balance imellem økonomi og størrelse af quicklån, højner du dine chancer for at blive gældfri igen uden at skulle være presset økonomisk i den periode, du betaler af på lånet.

Det kan koste dig dyrt ikke at kunne betale ydelserne på et lån, og det kan blive en stor omkostning ikke at overholde afbetalingsperioden.

Dette kan alt sammen undgås ved at være realistisk i din ansøgning om quicklån og således kun låne de penge, som du mangler.

Omkostningerne på et quicklån

Ethvert lån er forbundet med omkostninger. Når du optager et quicklån, betaler du ikke kun selve lånebeløbet tilbage. Du betaler også lånets omkostninger.

Det kan variere afhængig af type af lån samt låneudbydere, hvor mange omkostningsposter et lån vil have for dig. Dog eksisterer der nogle overordnede poster, som findes i forbindelse med at optage et lån:

 • Oprettelses- eller stiftelsesgebyr
 • Månedlige ydelser og afdrag
 • Renter
 • Betaling i forbindelse med oprettelse af PBS-aftale
 • Faktura gebyr
 • Eventuel betaling for rykkergebyr

Nogle af omkostningerne vil være engangsbetalinger, mens andre vil være tilbagevendende betalinger. Det kan f.eks. være en god idé at vælge at betale engangsbeløbet for at oprette en PBS-aftale for at betale de månedlige ydelser. Derved slipper du for hver måned at betale faktura gebyr, og du slipper tilmed for risikoen for at glemme at betale din faktura.

Et konkret låns omkostninger vil altid blive oplyst i forbindelse med et quicklån hos låneudbyderne, så enhver kunde kan få indblik i de specifikke omkostninger og betalingsposter.

Sådan sammensætter du det bedste quicklån for dig

Det bedste lån afhænger af individuelle forhold med hensyn til økonomisk situation. Derfor vil det du syntes er det bedste lån, ikke nødvendigvis være det bedste lån for en anden ansøger.

Overordnet set er det bedste lån et, som du er i stand til at betale tilbage og overholde betalinger af de månedlige ydelser på uden at have en presset privatøkonomi.

Derfor er det afgørende, at størrelsen på dit lån matcher din økonomiske situation.

På det digitale marked for låneudbydere handler det om at finde den låneudbyder, som har de mest fordelagtige vilkår for én.

Når du undersøger dine lånemuligheder, kan du spare penge ved at sætte dig ind i de forskellige lån og deres vilkår og omkostninger.

Mange onlinebanker har forskellige kontaktmuligheder med en kundeservice, som kan hjælpe med økonomisk og personlig rådgivning. Dette kan være en hjælp at benytte sig i tvivlstilfælde, eller i de situationer hvor du har brug for at få afklaret økonomiske spørgsmål.

Ecomias vurdering af det bedste quicklån vil indeholde følgende omstændigheder:

 • Et lån der matcher din privatøkonomiske situation, og som du er i stand til at betale tilbage
 • Et lån som har vilkår og rammer, der passer til dine behov og ønsker
 • Et lån hvor du er fuldt ud bekendt med alle omkostninger
 • Et lån der er baseret på en undersøgelse af dine mange forskellige lånemuligheder

Indfrielse af lån før tid

I princippet er det altid positivt, hvis du som låntager bliver i stand til at indfri dit quicklån før tid (såkaldt ekstraordinær indfrielse).

Af den ene eller anden grund i form af løn eller gavepenge kan det ske, at du får ekstra penge ind på kontoen og derfor ønsker at betale resten af din lån tilbage, førend at hele afbetalingsperioden er nået.

Dog skal du i denne forbindelse være opmærksom på, hvorvidt dette kan betyde ekstra omkostninger for dig, afhængig af det specifikke lån du har.

Nogle låneudbydere giver mulighed for at indfri et lån før tid uden ekstra omkostninger, mens det hos andre er forbundet med yderligere betaling.

Derfor kan du med fordel undersøge, hvorvidt det hos en låneudbyder er gratis at indfri et lån før tid for at undgå ekstra betalinger.

Et lån har stor betydning for din hverdag

Et lån influerer på din privatøkonomi og dermed din hverdag. Vi er afhængige af penge for at kunne få en hverdag til at køre rundt, og det er derfor vigtigt at have en sund og stabil økonomi, også når du har optaget et quicklån.

Som første gangs låner er det helt naturligt, at det at optage et quicklån kan være forbundet med mange spørgsmål. Eftersom de fleste mennesker med enten hus eller bil allerede har stiftet bekendtskab med det at låne penge, kan det være en afklarende hjælp at spørge venner og familie til råds.

Des mere afklaret du er om dine ønsker om lån og privatøkonomi, des mere kvalificeret bliver du i stand til at finde og sammensætte det bedste lån for dig.

De internetbaserede banker ved, at det skal være nemt og fleksibelt at komme i kontakt med dem. Derfor er det ofte muligt at få økonomisk og personlig rådgivning både telefonisk og i form af chatmulighed fra bankernes hjemmesider.

Gode råd når du ansøger om quicklån på nettet

Herunder er der samlet en liste over de gode råd, som du med fordel kan benytte dig af, når du ansøger om lån på nettet. Disse kan hjælpe dig med at finde det bedste lån, og kan desuden medvirke til at spare dig penge.

 • Undersøg markedet af låneudbydere med forskellige lånevilkår
 • Find den type af lån som passer til dine økonomiske ønsker
 • Find den lånudyder som har krav og vilkår der matcher dine behov
 • Vær realistisk når du ansøger som størrelsen på et quicklån
 • Læg budget for din privatøkonomi og find dit månedlige disponible beløb
 • Sørg for at et låns ydelser kan betales af det månedlige disponible beløb
 • Læs alt det med småt i det pågældende lån og undgå ubehagelige overraskelser
 • Sammenlign flere tilbud på lån og find det billigste for dig
 • Des sundere økonomi du har, des større er chancen for at få en lavere rente