Kviklån

Her hos Ecomia vil vi gerne rådgive dig til nogle af de gode lån. Dette gør vi blandt andet ved at uddanne dig og alle andre potentielle lånere omkring de forskellige låntyper. På denne side handler det om hurtige lån.

Find dit kviklån – få svar på blot 2 min

Det skal være nemt at finde et lån der matcher dine behov, derfor har vi samlet denne her super gode liste over låneudbydere som tilbyder kviklån i alverdens størrelser. Fælles er at svartiden er meget kort.

Indholdet i denne tabel er lavet i samarbejde med låneudbyderne. Hvis du tegner et lån efter at have klikket dig til en af udbyderne, så modtager vi provision deraf. Listen over låneudbydere indeholder ikke alle låneudbydere.

Hvad er et kviklån?

Per definition er et kviklån et online forbrugslån, som man kan optage hurtigt uden at stille sikkerhed for lånet.

Dette lyder i sig selv meget attraktivt for de fleste, og det er det også – hvis man gør det rigtigt. Hvordan man låner (rigtigt) og meget andet kan du læse om her, hvor vi blandt andet vil komme ind på disse emner:

 • Forskellige muligheder for lån
 • Fordele ved kviklån
 • Ulemper ved kviklån
 • Omkostninger ved at låne
 • Krav og betingelser
 • Låneprocessen
 • Sikkerhed og NemID
 • Meget andet

Mange af disse emner vil blive forklaret ganske almindeligt, mens andre vil blive redegjort for gennem eksempler om en eksempel-låner med gode vaner, som du kan efterligne.

Hvilke andre lånemuligheder findes der?

Her er en liste over de mest kendte og anvendte låntyper i Danmark:

 • Banklån
 • SU lån
 • Kassekredit
 • Boliglån
 • Realkreditlån
 • Billån

Hver af disse tjener naturligvis forskellige formål, og derfor er der f.eks. ikke nogen, der går ud og optager et kviklån, når de skal købe et hus. På grund af de specifikke formål, som mange af lånene har, så vil vi her fokusere på at sammenligne online lån med lån i banken.
Først og fremmest vil der blive redegjort for de forskellige fordele og ulemper, som man oplever, når man låner online, og senere i teksten vil vi gå dybere ind i forskellene mellem banklån og hurtige online lån.

Tilfredse brugere +

%

Vi hjælper med et lån

%

Tilfredse lånetagere

Den første centrale overvejelse

Har du egentligt råd til at låne? Dette lyder måske som et fjollet spørgsmål, men det er faktisk essentielt, at du tænker nøje over det. Hvis du låner for at have penge til resten af måneden, og hvis din konto ofte ser lidt skrabet ud i ugen op til lønningsdagen, så kan et kviklån sagtens virke som din redning, med i overvejelserne kan også være et forbrugslån.
Det du dog skal tænke over, er, at de næste par måneder skal du betale af på lånet. Så din allerede pressede økonomi vil altså lide under endnu en fast udgift.
For at undgå at optage et lån, som du ikke har råd til, bør du lægge et realistisk budget, inden du accepterer lånet. Derved sikrer du dig selv imod at miste overblikket og at misse betalinger.

Sådan lægger du det perfekte budget

Inden vi hopper til den anden centrale overvejelse, så bør vi give en klar forklaring af, hvordan man lægger et budget.
I budgettet skal du inddrage alle dine faste udgifter samt alt andet forbrug. Grundighed og ærlighed er det absolut vigtigste, når du lægger et budget. Derfor bør du finde alle priser frem på mobilabonnementer, forsikringer, streamingtjenester, gaveindkøb osv. Alt skal med.
Når du har fundet frem til alle tænkelige udgifter, bør du kunne lægge budgettet.
Herefter skal du blot trække dine udgifter fra din indkomst hver måned, hvorefter du vil finde ud af, om du har et månedligt overskud, der kan bruges på låneafvikling.
Hvis du ikke har overskud på kontoen hver måned, eller hvis du har et meget småt overskud, så kan du med fordel overveje, om du kan skære nogle steder. Dette kan for eksempel være på førnævnte streamingtjenester, mobilabonnement, forsikring eller lignende. Derved kan langt de fleste faktisk frigøre penge hver måned.

 

Hvad er fordelene ved et kviklån online?

Den første fordel ligger faktisk i den allerede givne definition. I modsætning til mange af de ovenstående lån kræver et kviklån nemlig ikke, at du stiller sikkerhed. Dette er naturligvis blot en enkel ud af mange fordele, og her kan du få et overblik over de tre centrale fordele ved at låne online:

 1. Hastigheden
 2. Friheden
 3. Størrelse og effektivitet

Dette er tre af de centrale fordele, som mange lånere påpeger. De tre fordele vil blive uddybet videre i afsnittene herunder, men inden dette vil du her få et indblik i popularitet af disse lån, som i høj grad er et resultat af de mange fordele.
I 2010 blev der foretaget kviklån for cirka 37 millioner kroner. I 2014 kan man lægge 400 millioner til dette beløb, da der blev optaget lån for omkring 435 millioner. Nyere tal fra 2017 viser, at stigningen siden 2014 igen har været eksplosiv.
Denne markante stigning viser altså tydeligt, at kviklån er populære blandt mange danskere, og det kan blandt andet forklares gennem fordelene herunder.

Fordel nr. 1: Lynhurtige lån

En af de tydeligste og mest fremhævede fordele ligger i navnet. Det er ganske kvikt, og langt de fleste udbydere fremhæver, at du hos dem kan modtage pengene inden for 48 timer. Det er dog ikke kun tiden, der går, til du har pengene på din konto, der er hurtig.

Godkendelsen af lånet sker nemlig også ofte inden for én enkel eller et par timer. Dette udnytter mange, som står og mangler penge lige nu, og derved kan de hurtigt få ro på bankkontoen igen.
Sådan er det dog ikke helt længere. Der er nemlig blevet indført restriktioner på, hvor hurtige kviklån kan være. I reglerne er der nemlig blevet indført en obligatorisk tænkepause på 48 timer, hvilket vil sige, at man først kan godkende lånet efter disse to døgn. Dette bør føre til færre personer, der fortryder, hvilket nogle uheldigvis gør – dette kommer vi tilbage til senere.

Fordel nr. 2: Økonomisk frihed gennem kviklån

Hvis man spørger personer, om de drømmer om at blive rige, så vil mange sige ja. Mange vil dog tilføje, at de ikke behøver at vinde 100 millioner i lotto, men at de blot vil være økonomisk uafhængige og opleve en økonomisk frihed.
Dette bidrager online lån faktisk til. En af de centrale fordele ved denne type af lån er nemlig, at man ikke skal redegøre for lånet, og at man kan låne fra computeren, mobilen er tabletten. Derved slipper man for telefonsamtaler og møder med bankrådgiveren, hvilket giver langt de fleste en følelse af økonomisk frihed. Herudover er diskretionen også virkeligt rar, og hos mange udbydere bliver der ikke stillet spørgsmål, som nogle kan finde indtrængende eller regulerende. Dog skal man selvfølgelig altid have en plan for selve tilbagebetalingen, så lånet er selvfølgelig ikke en permanent løsning.

Fordel nr. 3: Lap budgettet med et kviklån

Den tredje fordel hænger en smule sammen med hastigheden. Det handler nemlig om hurtigt at sætte et plaster på sin økonomi.
Tendensen inden for danskernes lånevaner, når man taler om hurtige lån på nettet, viser at cirka 2/3 af de lån, der er blevet optaget i Danmark over årene, ligger på under 3000 kroner. Dette hænger utroligt godt sammen med, at lånene ofte bliver optaget for at dække uforudsete regninger eller små huller i budgettet, som nogle gange forekommer som ubehagelige overraskelser.
Dette hænger igen sammen med hastigheden. For hvis du ønsker at låne et mindre beløb som for eksempel 1.500 eller 2.500 til at dække en ekstra vandregning eksempelvis, så virker det besværligt at skulle ringe til sin bank og vente lang tid på at få udbetalt lånet.

Her giver vi dig 3 hurtige

Der er naturligvis ikke kun gode ting om at sige om disse lån. Hvis dette var tilfældet, så havde denne type af lån ikke haft en negativ efterklang, som den har hos nogle personer.
Her er de centrale ulemper, som kan opstå, hvis man optager et kviklån:

 • Det kan være svært at få rådgivning
 • Der er ofte højere renter på kviklån
 • Der er altid skrevet noget ”med småt”
 • Du finder ofte flere og højere omkostninger ved kviklån.

Dette er nogle af de centrale ulemper.
Den manglende rådgivning kommer allerede i spil, når man taler om ”friheden” ved at låne. De manglende spørgsmål fra udbyderen kan nemlig ses både positivt og negativt. Det giver en rar uafhængighed, men tillader derimod til tider nogle irrationelle eller unødvendige lån.
De højere renter og omkostninger kan komme til at koste dyrt, og derfor er det vigtigt, at man altid er opmærksom på ”det med småt”.

Det giver, som sagt, ret god mening at sammenligne kviklån og banklån. Derfor får du her en oversigt over ligheder og forskelle mellem de to.

 • Kviklån:
  Du modtager hurtigt dine penge.
  Du kan ansøge hjemmefra uden samtale.
  Du skal ikke stille sikkerhed for lånet.
  Du skal ikke redegøre for dit lån.
 • Banklån:
  Godkendelse og udbetaling tager tid.
  Du kan i nogle tilfælde låne hjemmefra.
  Du skal stille sikkerhed ved større lån.
  Du skal redegøre for dit lån.

Den største fordel ved at låne i banken må være, at du altid kan modtage rådgivning og selvfølgelig de mere fordelagtige renter og bedre ÅOP. Dette hjælper dig til færre bekymringer, og det kan sikre, at du ikke mister det økonomiske overblik.

Inden du låner, er det vigtigt, at du tænker dig godt om. Du kan for eksempel tage udgangspunkt i de fordele og ulemper, som vi har noteret tidligere. Herudover er der to centrale overvejelser, som kan være med til at bestemme, om du bør låne eller ej. Disse to er:

Har jeg råd til at låne? Og har jeg brug for at låne?

Dette er de to centrale overvejelser, og hvis du har tænkt over disse, så bør du kunne finde frem til det rigtige svar. Når det handler om at låne, kan du også tage andre typer af lån med i dine overvejelser og tænke over, om der er bedre eller billigere måder at låne på.

Den anden centrale overvejelse

Har du brug for at låne?
Har du en nogenlunde sund økonomi, som dog virker en smule skrabet til tider, så kan det være farligt at optage kviklån. Din ellers nogenlunde økonomi kan begynde at halte på grund af de ekstra udgifter.
Derfor bør du altid spørge dig selv: Har jeg virkeligt brug for dette lån? Hvis dit svar er ja, så lån penge.
Det kan dog være svært at være helt objektiv i en sådan overvejelse. Så hvis du har et familiemedlem eller en nær ven, som ikke er bange for at sige sandheden, så kan du eventuelt spørge denne person om råd.

Hvad koster det at låne online?

Når du har overvejet fordele og ulemperne og stillet dig selv de to centrale spørgsmål, så bør du vide, om du vil låne eller ej.
Hvis du har besluttet dig for at låne, er det en god ide at have en realistisk ide om, hvad det koster at låne.
Der er flere forskellige omkostninger, når man optager et kviklån. Der kan være et startgebyr, et udbetalingsgebyr eller andet. Herudover skal du naturligvis betale en rente.

Den bedste måde til at bestemme, hvor meget et lån koster, er ved at kigge på ÅOP.

ÅOP står for ’årlige omkostninger i procent’, og dette tal definerer alle tænkelige omkostninger ved lånet.
Så hvis du har fundet et lån på 1.000 kroner med en ÅOP på 20%, så ved du, at det kommer til at koste dig 200 kroner at låne, hvilket resulterer i, at du skal betale 1200 kroner tilbage til udbyderen af lånet.

I disse situationer fungerer et kviklån bedst

En af ulemperne ved kviklån er, som sagt, at de kan være dyre. Den høje ÅOP er ligeledes grundlaget for, at vi beder dig om at tænke dig om en ekstra gang.
Men som vi også har set, kommer kviklån med nogle fordele, og der er faktisk situationer, hvor kviklån er meget effektive.
Som nævnt i toppen af siden, vil der også blive anvendt en eksempel-låner til at forklare omkring kviklån.
I dette eksempel vil du møde en låner, som kan have gavn af et kviklån.
Låneren har en fast indkomst, et billån og et realkreditlån. Han har styr på sin økonomi, og han betaler altid sine regninger til tiden. Dette fører også til et månedligt overskud, som han normalvis ligger til side. Pludseligt modtager låneren dog en stor tandlægeregning, som han ikke har råd til at betale. Låneren vælger at sammenligne nogle forskellige lån, og tager et kviklån på 5.000 kroner for at dække regningen.
Dette er én af de måder, hvor kviklån fungerer super godt. Altså til personer med en nogenlunde økonomi, som pludseligt får brug for et ekstra beløb, men som har gode muligheder for at betale lånet tilbage.

u

Hvem kan optage et kviklån?

Det er naturligvis ikke alle, der kan være lige så heldige som låneren i eksemplet herover. Det er ikke alle, der kan blive godkendt til et kviklån.

Her er de mest almindelige betingelser for at blive godkendt:

 • Du skal være myndig
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en aktiv E-mailadresse
 • Du skal have et dansk mobilnummer

Udover at leve op til disse betingelser skal du godkendes gennem en manuel kreditvurdering. Kravene ligner hinanden hos mange udbydere, men der kan forekomme enkelte variationer. Nogle steder kan du for eksempel låne trods RKI, hvis blot du har en kautionist, og andre steder skal du være over 19, 20 eller 21 år gammel for at låne. Kravene varierer altså fra låneudbyder til låneudbyder, hvorfor du bør sammenligne grundigt.

Hvordan fungerer låneprocessen?

Hvis du lever op til betingelserne, så er det faktisk meget let at låne. Dette er endnu en fordel ved kviklån, som ikke er blevet nævnt endnu. Det er ikke blot hurtigt, det er også virkeligt let, og alle kan finde ud af det.
Her ser du processen:

 • Ansøg om lån
  – Dette gør du ofte ved at vælge lånebeløb samt løbetid. Herefter skal du udfylde nogle personlige oplysninger.
 • Læs og forstå lånebetingelser
  – Her vil du blive bedst om at læse og acceptere firmaets lånebetingelser.
 • Underskriv med NemID.
 • Modtag pengene på din NemKonto.

Gennem disse fire simple skridt kan alle og enhver altså søge om et kviklån ganske let.

Hvordan fungerer låneprocessen?

Hvis du lever op til betingelserne, så er det faktisk meget let at låne. Dette er endnu en fordel ved kviklån, som ikke er blevet nævnt endnu. Det er ikke blot hurtigt, det er også virkeligt let, og alle kan finde ud af det.
Her ser du processen:

 • Ansøg om lån
  – Dette gør du ofte ved at vælge lånebeløb samt løbetid. Herefter skal du udfylde nogle personlige oplysninger.
 • Læs og forstå lånebetingelser
  – Her vil du blive bedst om at læse og acceptere firmaets lånebetingelser.
 • Underskriv med NemID.
 • Modtag pengene på din NemKonto.

Gennem disse fire simple skridt kan alle og enhver altså søge om et kviklån ganske let.

Hvordan finder man nogle af de bedste lån på markedet?

På grund af den voldsomme stigning i efterspørgsel af kviklån er der naturligvis også kommet langt flere udbydere. Det høje antal af udbydere er kun en fordel for dig som låner, hvis du altså kan finde hoved og hale i dem alle sammen.
Når man har mange muligheder, har man også fordelen af at kunne vælge selv. Dette skaber en naturlig konkurrence mellem de mange udbydere, hvilket kan give dig de bedste vilkår og den bedste pris. Derfor er det essentielt, at du sammenligner mange forskellige lån, inden du ansøger. Ligesom du kan gøre her hos os.
Når du sammenligner de mange forskellige lån, er der en masse forskellige faktorer, der kan virke forvirrende. Derfor kan du igen tage fat i ÅOP-tallet og basere din sammenligning på denne faktor. Derved vil det være tydeligt hvilket lån, der er det billigste.

Hvad gør man efter, man har fundet det lån som passer en bedst?

Hvis du har sammenlignet en lang række af forskellige lån og har fundet frem til de billigste, så skal du til at vælge, hvor du vil ansøge. Du ved, at de koster cirka det samme, så nu bør du kigge på de forskellige vilkår og muligheder. Kan alle udbydere tilbyde dig det beløb, som du ønsker at låne? Kan du få den månedlige ydelse, som du ønsker hos alle firmaerne? Har nogle af lånene løbetider, der passer bedre til din situation og din økonomi? Når du har sammenlignet lånene på disse parametre, så burde det være tydeligt hvilket lån, du bør vælge.

Er det sikkert at tage et kviklån?

Du har altså fundet ud af, at det er ganske nemt at tage et kviklån, og du har fundet ud af, hvem der kan blive godkendt til et sådant lån. Men er det sikkert?
Det korte svar er, ja.
Der er flere grunde til at kviklån er ganske sikre. For det første skal du underskrive med NemID, hvis to-trins-godkendelse sikrer, at det kun er dig, der kan underskrive. For det andet vil du langt de fleste steder modtage lånet på den NemKonto, der er registreret til dit NemID.
Så hvis du skulle komme i den uheldige situation, at nogen imod forventning skulle skaffe sig adgang til dine personlige oplysninger, så kan de faktisk låne penge gennem kviklån. Disse penge vil dog blive udbetalt til din NemKonto, hvilket gør det mindre attraktivt for svindlere at låne penge på dine vegne.
Det er altså ganske sikkert at optage kviklån. Hovedsageligt på grund af de fleste firmaers samarbejde med NemID.

Bidrager NemID med andre fordele?

NemID gør dog ikke kun dit lån mere sikkert. For at vise, hvordan NemID også bidrager til den gode oplevelse, tager vi igen fat i vores eksempel-låner.
Hvis låneren skulle ansøge om et lån uden NemID, så ville det være en mere omfattende procedure. Låneren skal underskrive lånet, og hvis han ikke har mulighed for at gøre dette digitalt, så kan du nok forestille dig, at låneprocessen kommer til at vare længere tid.
Men nu, hvor låneren har NemID, underskriver han blot ansøgningen med det samme, og derved slipper han for at vente på papirarbejdet i posten.
Vi kan altså takke NemID for store dele af både hastigheden og sikkerheden ved kviklån.

Er det farligt for din økonomi at tage et kviklån?

De fleste mennesker, som man ser i Luksusfælden og andre livsstilsprogrammer med et økonomisk fokuspunkt, har taget kviklån. Betyder det, at det er farligt for din økonomi at tage kviklån?
Nej. Hvis du har en nogenlunde sund økonomi og optager et kviklån, så ender du ikke i luksusfælden.
Grunden, til at mange associerer kviklån med noget negativt, er, at mange ender med at misligholde disse lån. Selve lånet er der ikke noget galt med, men så snart du misligholder det, så kan det pludseligt blive meget dyrt. Det er altså farligt for din økonomi at tage et kviklån, hvis du mister overblikket og ender med at misligholde lånet.
Hvordan du undgår dette, kan du læse mere om i næste afsnit, der handler om at låne ansvarligt.

Der er intet galt i at låne – så længe man låner ansvarligt

Der er ingen skam i at låne. Det er ganske sjældent, at en person går igennem et helt liv uden at låne minimum et par gange.
Det handler dog om at låne ansvarligt, så man kan tilbagebetale det lånte beløb. Hvis man ikke har en form for disciplin og morale overfor sig selv og sin økonomi, så kan det hurtigt gå galt. Som nævnt i det ovenstående afsnit, er der mange, der mister overblikket. Dette er der to grunde til.
Den første grund er, at personen har optaget mange forskellige lån. Hvis man pludseligt står og har mere end fem forskellige kviklån, så bør man virkeligt tage en dyb indånding og søge noget rådgivning. Det kan være rigtig svært at overskue så mange forskellige lån, og derfor kan man miste overblikket og begynde at misse betalinger, hvilket fører til en ond spiral, hvor gælden blot bliver større.
Den anden grund er, at nogle personer optager lån, som de ikke har råd til at afbetale på. Når dette går op for dem, kan de finde på at optage nye lån for at betale de gamle. Dette er ligeledes en ond spiral, som kan være svær at undslippe.

Derfor er der nogen, der fortryder at have taget et kviklån

Når man mister overblikket over kviklån, kan det have meget negative konsekvenser for økonomien. Det behøver dog langt fra at se så sort ud, før nogle fortryder disse lån.
En undersøgelse fra 2017 viser faktisk, at omkring 1/3 af personer, der har optaget et hurtigt online lån, ender med at fortryde. Dette er langt højere, end hvad man normalt ser, hvis man snakker om banklån.
Men hvordan kan det være, at omkring hver tredje låner ender med at fortryde? Ifølge undersøgelsen er der to centrale grunde til dette. De to grunde handler henholdsvis om prisen på lånet og den måde, hvorpå lånet er blevet brugt.

Dyre lån til sjov og ballade skaber økonomiske tømmermænd

Når 1/3 af låneren efterfølgende fortryder deres kviklån, er det ikke tilfældigt. Som vi har gennemgået, så er kviklån ofte dyrere end andre låntyper. Vi har også gennemgået, hvor vigtigt, det er sammenligne lån, så man får de bedste vilkår. Hvis man ikke gør dette, og hvis man ’glemmer’ at læse det med småt, så kan det ende med at koste dyrt – og så fortryder mange. En overraskende høj pris er altså det, der får den uopmærksomme låner til at fortryde.
Den anden type af låner, der fortryder, er den låner, der har brugt pengene på ’sjov og ballade’. Dette hænger igen sammen med den manglende rådgivning, som tillader, at låneren kan bruge det lånte beløb på hvad som helst.

Loven bliver bedre til at passe på låneren

Det er ikke til at sige, om det er på grund af det høje antal af personer, der fortryder, at loven er blevet en smule strammere, når det handler om kviklån.
Der er kommet to centrale lovændringer inden for de sidste par år, som i høj grad har påvirket den måde, online lån fungerer på.
For det første er det nu et krav at alle lånefirmaer foretager en manuel kreditvurdering, som skal erstattet den hurtige og automatiske kreditvurdering, mange udbydere foretog tidligere. Dette skal være med til at beskytte lånere med en dårlig økonomi, så de ikke vil blive godkendt til at låne.
For det andet er der blevet indført en obligatorisk tænkepause på 48 timer, som vi nævnte tidligere. Denne tænkepause kan i høj grad være med til at nedbringe antallet af personer, der ender med at fortryde kviklånet.

Hvorfor kommer der flere udbydere og flere lånere?

Tidligere så vi på tallene for 2010, 2014 og 2017, og her var det tydeligt, at kviklån er i vækst. Men hvordan kan det være?
Der er naturligvis flere gode grunde til dette, men her får du én af dem. Hele branchens udvikling fungerer lidt som en sneboldeffekt. Da det først er blevet en smule populært at låne på nettet, ruller snebolden blot hurtigere. Den nye konkurrence inden for markedet skaber konkurrence iblandt udbyderne, og denne konkurrence påvirker i høj grad danskerne. Vi ser reklamerne i tv’et, og vi ser de farverige annoncer på de sociale medier. Tilgængeligheden og synligheden er altså større end nogensinde, og jo flere personer, der optager et lån, jo flere udbydere vil der komme.

Kviklån: Vær din egen rådgiver

I dette næstsidste afsnit skal vi igen have fat i vores eksempel-låner. Han har besluttet sig for at optage et kviklån. Han har gennemgået alle fordele og ulemper. Han har sammenlignet de mange muligheder, og han har endeligt fundet frem til det helt rigtige kviklån.
Nu er det tid til, at han bliver sin egen bankrådgiver. Derved skal han selv søge svar på disse spørgsmål:

 • Kan jeg få henstand på lånet?
 • Vil det være en fordel at hæve min månedlige ydelse?
 • Kan jeg indfri kviklånet, hvis jeg pludseligt har pengene?

Dette er nogle af de spørgsmål, som man som sin egen bankrådgiver, bliver nødt til at besvare selv.
Det kommer dog ikke kun med et større ansvar at optage kviklån, det kommer også med en masse frihed. Du kan selv bestemme din ydelse, og dit nye ansvar vil give dig muligheden for en langt dybere indsigt og forståelse. Så hvem ved, måske kommer du faktisk til at lære noget ved at optage et kviklån?

Vi bør dog tilføje, at flere og flere udbydere er begyndt at tilbyde rådgivning. Nogle af disse bruger endda denne rådgivning til at hæve sig selv over de andre firmaer – der har vi de positive resultater af konkurrencen igen.

Kviklån: Alt hvad du bør vide – opsummering

Formålet med denne side er at informere dig omkring kviklån. Konklusionen må være, at der er mange gode ting ved disse lån, som kan gavne mange mennesker. Derimod er der også nogle faldgruber, som man skal passe på, hvis man ikke vil havne i en ond økonomisk spiral.
Alt i alt er kviklån en ganske hurtig og let mulighed for at låne, hvis blot man har en økonomi, der kan bære lånet – ligesom vores eksempel-låner.
Hvis du mener, at din økonomi også kan bære et kviklån, så er det sikkert også en udmærket mulighed for dig. Husk dog at sammenligne de mange muligheder først, alt andet er spild af penge.