Basisbank A/S

Bankens navn: Basisbank A/S
Bankens hovedsæde: Teglholm Allé 15, 2450 København SV
Bankens oprindelse:  År 2000
Est antal kunder: Ukendt
Kundesortiment: Privatkunder

Indholdet i understående tabeller er lavet i samarbejde med låneudbyderne. Hvis du tegner et lån efter at have klikket dig til en af udbyderne, så modtager vi provision deraf. Listen over låneudbydere indeholder ikke alle låneudbydere.

Basisbank var den første bank i Danmark til at komme ud som helt igennem en digital bank, også kaldet en internetbank. Dette skete i år 2000, og som noget helt nyt var banken også 100% danskejet, uden nogen former for filialer. Alt skulle ske gennem internettet. Bag internettet, sidder så en et hold af rådgivere, der kan servicere dig med hjælp til brugen af deres hjemmeside, guide til låneansøgninger, og hjælp til mobilbank.

Ideen med at lave en internetbank bygger på konceptet om at det skal være nemt og ligetil at komme til banken, og startede som et forsøg efter udenlandske modeller. Banken blev hurtigt et hit, og i dag tilbyder den privatlån, samlelån, kassekreditter, deres eget VISA/Dankort, opsparingskontoer og investeringsmuligheder. Basisbank står også bag en meget lang række af andre låneudbydere såsom:

Anna Finans

 Hurtigt svar på din ansøgning
 Penge på din konto samme dag
Sikker proces med NemID
Ansøgning, der er nem at udfylde

Læs mere om Anna Finans her.

Nordisk Lån

Udfyld få informationer
Godkendelse på få minutter
Lån til lige hvad du vil
Betal lånet ud, når det passer dig

PrimaLån

Lave renter
God månedlig ydelse
Nem og sikker ansøgning
Bliv godkendt samme dag
Pengene udbetales direkte til din konto.

Læs mere om Prima lån her

UNOFINANS

√ Få svar indenfor 30 sekunder
Lån til lige hvad du vil
Nemt, sikkert og anonymt
Udbetaling næste hverdag
Underskriv med NemID
Lav rente

Læs mere om Unofinans her

HG Finans

Få svar indenfor 30 sekunder
Du skal ikke stille nogen former for sikkerhed
Lån til lige hvad du vil
Nemt, sikkert og anonymt
Udbetaling næste hverdag

Læs mere her om HG Finans

Ekspertlån

√ Hurtig ansøgning – Hurtig udbetaling – Hurtigt videre
 Du skal være fyldt 18 år
 Du bor i Danmark
 Du skal have en fast indtægt
√ 
Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Læs mere om Ekspertlån her

HotLån

Ansøg nemt, hurtigt, sikkert og anonymt
Godkendelse eller afslag indenfor 30 sekunder
Godkend og underskriv hurtigt og nemt med NemID

Læs mere om Hotlån her

RobotLån

Automatisk godkendelse
Svar straks
Straks udbetaling

Læs mere om Robotlån her

AlfaLån

Udfyld nemt låneansøgning fra din smartphone
Godkendelse indenfor 30 sek.
Godkend og underskriv nemt med NemID
Brug pengene på det du har lyst til

Læs mere om Alfalån her

ExtraCash

 Forbrugslån uden sikkerhedsstillelse
Lån hurtigt, nemt og anonymt
Godkendelse på 30 sek
√ Underskriv med NemID

Læs mere om ExtraCash her 

Mange muligheder med Basisbank

Som du kan se af ovenstående, så er der mange muligheder for at få indfriet sine ønsker om at låne.

Privatlån

Basisbank tilbyder privat lån fra 30.000kr og op til 500.000 kr. Og du kan selv være med til at bestemme løbetiden på lånet. Løbetiden kan spænde mellem 12 til 180 mdr. Altså en løbetid der går helt op til 15 år!! det er ret uhørt at man kan få så lang en løbetid på et forbrugslån. Når man selv kan være med til at bestemme sin løbetid på lånet, så kan det være rigtig godt lige at se lidt på sit økonomiske råderum i sin privatøkonomi først. Sidder man i forvejen lidt stramt i det, så kan det være en rigtig dårlig ide at vælge en for kort løbetid, da det vil betyde høje afdrag. Jo kortere løbetid du laver jo højere afdrag vil du få. Omvendt så vil an lang løbetid på lånet betyde mindre afdrag. Men tilgengæld vil du så skulle betale flere rentepenge i lånets løbetid.

Så derfor inden du begynder på at lave lån, så se lige på din egen privatøkonomi. Er du i tvivl om hvad du skal gøre, så er du meget velkommen til at kontakte Basisbank for at spørge deres dygtige og erfarne rådgivere. De sidder og svarer på den slags spørgsmål, så lad vær at være bange for at kontakte dem.

Ønsker du at lave et privatlån hos Basisbank, så læs mere her.

Billån

Hos Basisbank har du også mulighed for at optage et billån. Her kan du låne mellem 30.000 kr og 50.000 kr til en ny bil. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og Basisbank tager heller ikke pant i bilen, så når du har lånt pengene, så er det helt op til dig hvilken bil du vil have for de penge du har lånt. Løbetiden på et billån går helt op til 15 år, men her skal man nok lige tænke sig om, da det ikke sker så tit at man har en bil i 15 år. Godt nok vil afdragene være mindre med så lang en løbetid, men en tommelfinger regel siger at man skal kunne betale så meget af på bilen, at når man sælger den igen, så skal man ikke skylde noget på den. For ellers hober disse efterdøninger af lån sig bare op, og så skal du betale for noget du ikke har mere. Og det kommer du til i mange år. Så brug den sunde fornuft når du tegner et billån.

renten på et billån ligger mellem 4,95-19,95%. Det er din kreditvurdering hos Basisbank der afgør din rente, så jo bedre kreditvurdering du får, giver dig en lavere rente på lånet.

Ønsker du at lave et billån hos Basisbank, så læs mere om det her.

Samlelån

Hos Basisbank er det også muligt at ansøge om at få lavet det som poulært kaldes et samlelån. Et samlelån er godt og kort et lån, hvor du kan låne nogle penge, til at indfri andre lån. Det vil sige at har du en del små lån fra forskellige låneudbydere, så kan du få samlet det hele til et stort lån.

Fordelen ved dette er at der kan være ret mange penge at spare ved at få samlet lånene. 

Læs mere her hvis du er interesseret i et samlelån

Bliver du godkendt til at samlelån hos Basisbnak, så kan du låne op til 500.000 kr. Basisbank sørger for at alle dine andre kreditorer bliver betalt ud, så du fremover kun har en kreditor at betale til. Dette giver dig både en økonomisk håndsrækning, samt det giver dig et meget bedre overblik over hvem du skylder penge. Nu er der ikke mange kreditorer, men kun 1.

Når du ansøger Basisbank om et samlelån, så har du mulighed for at angive dine eksisterende lån hos andre låneudbydere, så at Basisbank kan sørge for at de bliver betalt ud for dig. Du har også mulighed for at kunne låne ekstra penge i samme lån. Det vil sige at du både kan lave et forbrugslån, samt at du får betalt alle dine andre kreditorer ud, ved at lave et samlelån.

Opsparing

Hos Basisbank er det også muligt at få lavet en opsparing. Du har faktisk mulighed for at lave indtil flere forskellige typer. Herunder kan du se et udvalg af de forskellige typer af opsparinger du kan lave hos Basisbank:

Vil du have en løbende indtægt når du går på pension, så er det en ratepension du skal tegne. Den kan oprettes som en selvstændig pensionsopsparing eller som et supplement til en aldersopsparing. Der foreligger også mulighed for at kunne tilknytte et gratis depot, hvor du kan investere din opsparing i værdipapirer.

Årlig pålydende rente: 0,50%

 

Aldersopsparingen er kapitalpensionens afløser, og i Basisbank kan du give din opsparing de bedste betingelser for nul løbende gebyrer og en god rente. Der foreligger også mulighed for at kunne oprette et graits depot, hvor du kan bruge din opsparing til at investere i værdipapirer

Årlig pålydende rente: 0,50%

Højrente Basis er en konto til dig, der ønsker en god rente, samt adgang til dine penge. Du kan indbetale penge på kontoen lige så tit du vil, og har du brug for pengene igen, kan du lave to udbetalinger om måneden gennem netbank, uden at du vil blive opkrævet gebyrer.

Årlig pålydende rente: 0,10% ved over 25.000kr på kontoen.

0,00% ved under 25.000kr på kontoen.

Hos Basisbank findes der op til flere typer af Højrente opsparingskontoer. Fælles for dem alle er at der vil være et antal dage, som det vil tage for at få pengene udbetalt.

Hos Basisbank finder du følgende typer Højrente opsparinger:

Højrente 31: 31 dages varsel på udbetaling og 0,40% i rente p.a.

Højrente 91: 91 dages varsel på udbetaling og 0,50% i rente p.a.

Højrente 180: 180 dages varsel på udbetaling, og 0,60% i rente p.a.

Højrente 360: 360 dages varsel på udbetaling, og 0,70% i rente p.a.

 

Basisbank har også en børneopsparing, og her gives der mulighed for at kunne spare op til sit barn, barnebarn eller oldebarn, til en ganske fornuftig rente. Der vil også være mulighd for at kunne oprette et gratis depot, hvor du kan investerer pengene i værdipapirer.

Årlig pålydende rente: 0,75%

Hvordan bruger du Basisbank?

Da Basisbank ikke har nogen fysiske filialer, og kun er en moderne internetbank, så vil det hele foregå digitalt, enten gennem bankens netbank, eller deres mobile app. Her får du mulighed for at flytte penge mellem kontoer, betale regninger, overfører penge til andre pengeinstitutter, tjekke dine saldoer og meget mere. Det vil også være her du nemmest kan komme i skriftlig kontankt med banken. 

For at kunne bruge deres mobilbank app, så skal du igennem netbank for at blive godkendt til at bruge appen. Appen finder du der hvor du plejer at downloade apps til din telefon/tablet.